Letöltöttem egy sakk alkalmazást de olyan balfạsz vagyok hogy majdnem mindig kikapok, ilyenkor az öngyilkosságon gondolkozom olyan ideges leszek, abba kéne hagynom?
Te hagyd el a topikot hülyegyerek mert rossz helyen jársz.
Trollkodásnak meg gyenge.
Na ha esstleg ez nem fake akkor:
Igen hagyd abba surgosem es kezdj el rendszeresen sportolmo ha rendszeresen sportolsz akkor meg egy uj mozgasformat melle.
:D Mintha csak magamat hallanám.
Én egyszer széttörtem a laptopom mert mindig megvert az a rohad*k egymás után vagy hatszor, aztán felidegeskedtem aztán ráb*sztam egyet!Engem is felidegesít, pedig sokat játszottam online is, viszonylag jó szinten is vagyok. Olyan 1500-1600 szint kb, de van, amikor kikapok persze. Tudni kell, hol van a határ a gépet Lehetetlen megverni!! Hagyd a faszba mert azok a mocskok úgy állították össze a programot, hogy egy bizonyos szint felett Lehetetlen megverni még a profiknak is igen igen nehéz! Szóval én megértelek, engem is fel szokott idegesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!