Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez már utalhat bipoláris...

Ez már utalhat bipoláris személyiségzavarra?

Figyelt kérdés
Legtöbbször néhány óra alatt képes megváltozni a hangulatom.Egyszer boldog,normális,felszabadult tinédzser vagyok máskor meg egy depressziós,tehetségtelen lúzer.Plussz 2 hang is megszólal néha a fejemben.A saját hangom.Néha egyetértenek néha pedig egymással vitatkoznak,hogy ''nem fog sikerülni'' és '' ne hallgass rá nézd mit értél el idáig''.Néha meg egyszerűen elkezdek például rajzolni és már az a kép van a fejemben,hogy mennyire elrontom és hogy több hónap múlva is ott fogok tartani.Máskor meg elkap a ''azta meg tudom csinálni'' érzés.Amikor boldog vagyok kb. mindhol aktív vagyok.Sajnos ez a szexre is igaz.Néha egyszerűen nem érdekel máskor meg kb mindegy lenne nekem kivel fekszek össze csak legyen már valami.Mit tehetnék ez ellen?Ezek már a bipoláris személyiségzavar tünetei? 16/L

2018. jún. 9. 23:48
 1/2 anonim válasza:
Akár az is lehet, mindenképp beszélj egy pszihológussal! Nekem nincs diplomám, szóval ennék pontosabbat nem tudok írni, de szerintem kialakulóban lehet..
2018. jún. 15. 06:34
 2/2 anonim ***** válasza:
ezt úgy hívják serdülőkor. és nem betegség
2018. jún. 20. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!