Negyon kis okok miatt karmolászom magam. Mire utalhat ez?
Én sem tudom mitől lehet ez a szokásod, a legtöbb ember a sztressét úgy próbálja lehetezni hogy valamit jól földhöz vág, ettől jobb lesz, de neked lehet inkább ez vállik be. Szerintem is elkéne menned szpihológushoz, mert igyezt nem lehet megmondani. Nekem ha pl. valaki megsértett/megsértettem akkor egész nap rosszul érzem nagam és csak azon jár az eszem, és a gyomromba valami furcsát érzek. Ha bármiről lenne kérdésed, akármilyen téren nekem nyugottam irj.
13/L
igen, szerintem is feltétlenül menj vagy menjetek pszichológushoz.
ha ez túl nagy lépésnek tűnik azonnal, talán írhatnátok erre a fórumra, ahol pszichológus szakértők tudnak válaszolni (bár sajnos minden egyes posztra úgy tűnik, nem tudnak): [link] . ha budapestiek vagytok, az első link egyébként egy olyan intézmény, ahol sok pszichológus dolgozik, viszonylag elérhető áron, és a honlapon meg is nézheted a profiljaikat, hogy kinek lehet ez a szakterülete/ki tűnik ránézésre szimpatikusnak ("részletes bemutatkozás" link a képek alatt!): [link] .
ezeken a helyeken társadalombiztosítással (ami neked, mint iskolás, jár), egyéb költségek nélkül tudtok terápiát elérni: [link] .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!