Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megéri ezen aggodalmaskodni?

Megéri ezen aggodalmaskodni?

Figyelt kérdés
Kb1 éve dolgozok sertéstelepen ami a szakmám is de most hogy van ez a pestis napi szinten stresszelem magam hogy mi lesz ha bezárják a telepet ez miatt nem lesz munkám máshoz meg nem igazán értek gyárakba nem érdemes menni mi a véleményetek erről
2018. máj. 27. 00:16
 1/2 Mr.Cs ***** válasza:

Munka annyi mint égen a csillag. Ne aggódj amiatt, hogy van egy szakmád, de nem azt műveled. Nekem is van, de nem azt űzöm, mégis annyit keresek, hogy egyelőre elég legyen.

Egy jó ideig kerestem a helyem a munka világában, csináltam már mindent, de jelenleg megtaláltam a nekem való helyet. Raktározásban. Számos olyan munkahely és foglalkozás van ami nem igényel szakmai végzettséget. Sok betanított munka van ami nem szégyen. Valami újat tanulsz, ismersz meg és ezáltal pénzt is keresel.

Gyárakba nem érdemes-e?

Kinek mi. Mondjuk egy gyári foglalkozás tényleg nem a legjobb választás, egyeseknek monoton lehet, mindig ugyanazt csinálni. Kissé hamar megunható.

Keress, kutass olyan állást amit szívesen csinálnál, mert biztos van azon kívül amit jelenleg csinálsz.

Én is megjártam már mindent, de kitartással sikerrel jártam.

Ezt kívánom neked is! :)

2018. máj. 27. 01:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem éri meg, hiszen tenni úgysem tudsz ellene. Persze az nem art, ha "nézelődsz", tajékozódsz, hogy ha netán beüt a "krach", ne érjen váratlanul és legyen "B terved".
2018. máj. 27. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!