Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Segítség! Legeslegjobb barátnő...

Segítség! Legeslegjobb barátnőm meghalt, hogy fogadjam el?

Figyelt kérdés

Egy hete történt...

Este volt hazakísértem a barátnőmet már a házuknál voltunk ,elkezdte keresni a kulcsát , mivel a szülei nem voltak otthon házassági évfordulójuk volt és elmentek valahova vacsorázni.A barátnőmnek volt egy flakon a kezébe és kiesett és megkért hogy vegyem fel én kivettem a kezéből a táskáját és elkezdtem keresni a kulcsot,le eset neki hogy ő kell menjen a flakonért .Aztán mniden olyan gyorsan történt, jött egy kocsi nagyon gyorsan jöhetett gondolom ittas volt , és a barátnőm már ott feküdt a vérben . Amilyen gyorsan csak tudtam oda rohantam hozzá kb. fél métert repült ,segítségért kiabáltam szerencsére kijött egy öreg néni és felhívta a mentőket.Hamar kiértek de nem engedték meg hogy beszálljak . Elkezdtem futni a korházig.De mire beértem a barátnőm már meghalt.Azthittem hogy az élettem lepereg előttem ,iszonyatos volt azthittem ketté törik a szívem .

Minden nap kimegyek hozzá a temetőbe ahogy felkelek és még be nem sötétedik ott vagyok Vele.Iszonyatosan hiányzik .Ha én mentem volna azért a nyavalyás üvegért még ma is élne . Volt olyan is hogy este mentem ki hozzá úgy éreztem ha nem megyek ki hozzá megfulladok .

Mit tegyek ? Nem tudom elengedni őt, nem tudok róla beszélni senkivel se de így hogy senki sem ismerek itt , meg hogy le tudom írni jól esik a lelkemnek .Így is záporoznak a könnyeim .Iszonyatosan fáj hogy nem volt még egy perc hogy elmondjam neki hogy ő volt a legjobb barátnő a földön,még egy nap hogy együtt legyünk ,egy év hogy még együtt elgyünk.

16/l

2010. jún. 15. 01:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%

Még hogy lenézünk, ilyen butaságot!!!:(((

Aki lenéz, azzal meg minek foglalkozni?

Nincs semmi baj, akkor sajnos nem tudunk együtt kutyázni.

Még szerencse, hogy kutyák mindenfelé vannak:)

2010. jún. 18. 00:41
 22/26 A kérdező kommentje:

Igen :D nekem is van kettő :)

két cocker spaniel

neked milyen fajta kutyáid vannak ?:D

2010. jún. 18. 01:13
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 5 bűnözőm van. Van egy idős, fox-terrier beütésű fekete kutyusom. Ő már 11 éves.

Aztán van a 3 lurkó, ők tesók. Apukájuk vörös cocker-spániel volt, anyukájuk egy fekete puli-keverék. Ha láttál már gyönyörű kutyákat!!!:))) Az egyik vörös, mint az apja, de tisztára mintha összegyúrnál egy tacsit egy spániellel.

Ragyogó, okos szeme van, mint a tacskóknak, ugyanakkor gyönyörű lángvörös, mint az apja. És olyan rosszcsont, mint a tacsik általában. Én már megőszültem miatta párszor. Állandóan a rosszaságon jár az agya.

A másik egy igazi lady, szintén lángvörös, de karcsú, hosszú lábú, mint a vizslák, igazi kis finom női pofija van, esküszöm én már láttam őt úgy nézni pasira, hogy ha nem kutya lenne, azt mondanám, flörtölt:)))

És ott van a kis napsugaram, ő inkább szőke, de van benne vörös is. Kis tömzsi lábai vannak, hatalmas fülei, és olyan szőke a nagy buksi feje. Ha látnád, mint egy játékkutya, de tényleg. Állandóan vigyáz rám, meg a papucsomra. Olyan lusta, legszívesebben mindig az ölemben feküdne, de ahhoz azért már nagy, hogy beleférjen. Azért még néha felkapom.

És van egy menhelyről befogadott, ő a legfiatalabb, fehér pumi-keverék. Az apja eszkimó-kutya volt, onnan tudom, hogy az anyját megmutatták a menhelyen, és mellette volt egy szánhúzó kutya, de azzal nem dicsekedtek, hogy ő az apuka, csak rájöttem a kiskutyám szeméből, ami pont olyan hideg, mint az ilyen típusú kutyáké.

Szóval ilyen kis turmixaim vannak. Ha írsz privátot, képet is tudok küldeni.

2010. jún. 18. 23:42
 24/26 A kérdező kommentje:
:)))nagyon édesek lehetnek :D
2010. jún. 18. 23:45
 25/26 anonim ***** válasza:
76%
Átküldtem a rosszcsontjaimat:)))
2010. jún. 19. 02:15
 26/26 A kérdező kommentje:

juuj de aranyosak :DD nagyon édesek

az enyéimről sajnos nincsenek vagyis volt csak újra kellet tenni a gépet és letörlődött minden :(

de igyekszem pótolni majd:D

és köszi hogy elküldted nagyon aranyosak :D

2010. jún. 19. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!