Segítség! Legeslegjobb barátnőm meghalt, hogy fogadjam el?
Egy hete történt...
Este volt hazakísértem a barátnőmet már a házuknál voltunk ,elkezdte keresni a kulcsát , mivel a szülei nem voltak otthon házassági évfordulójuk volt és elmentek valahova vacsorázni.A barátnőmnek volt egy flakon a kezébe és kiesett és megkért hogy vegyem fel én kivettem a kezéből a táskáját és elkezdtem keresni a kulcsot,le eset neki hogy ő kell menjen a flakonért .Aztán mniden olyan gyorsan történt, jött egy kocsi nagyon gyorsan jöhetett gondolom ittas volt , és a barátnőm már ott feküdt a vérben . Amilyen gyorsan csak tudtam oda rohantam hozzá kb. fél métert repült ,segítségért kiabáltam szerencsére kijött egy öreg néni és felhívta a mentőket.Hamar kiértek de nem engedték meg hogy beszálljak . Elkezdtem futni a korházig.De mire beértem a barátnőm már meghalt.Azthittem hogy az élettem lepereg előttem ,iszonyatos volt azthittem ketté törik a szívem .
Minden nap kimegyek hozzá a temetőbe ahogy felkelek és még be nem sötétedik ott vagyok Vele.Iszonyatosan hiányzik .Ha én mentem volna azért a nyavalyás üvegért még ma is élne . Volt olyan is hogy este mentem ki hozzá úgy éreztem ha nem megyek ki hozzá megfulladok .
Mit tegyek ? Nem tudom elengedni őt, nem tudok róla beszélni senkivel se de így hogy senki sem ismerek itt , meg hogy le tudom írni jól esik a lelkemnek .Így is záporoznak a könnyeim .Iszonyatosan fáj hogy nem volt még egy perc hogy elmondjam neki hogy ő volt a legjobb barátnő a földön,még egy nap hogy együtt legyünk ,egy év hogy még együtt elgyünk.
16/l
előző vok
na kicsit elírtam E/1 személybe a dolgokat -_- szal természetesen nem én beszéltem az anyujával meg még nemtom mit írtam félre.
:D:))semmi gond , értettem én úgy is :)
hát az a nagy Ő még nem jött el és más nincs aki el tudná kicsit terelni a gondolataimat.
de köszönöm :)
hát akkor reménykedem hogy jön valaki...akárki aki segíthet.
(előző vok)
ne haragudj, hogy nem a kerdesede valaszolok de ez nagyon nagyon szomoru. aterzem a helyzetedet. ha csa felegondolok...jajj...most elsirtam magam:(..
kitartas. minden megoldoik. csak jarj ki hozza es beszelgess fele ...hallja hidd el. barhol is van
Köszönöm 20:00 :)remélem hogy majd küld valakit ..
Semmi baj 23:04 , most ,hogy így belegondolok halvány lila fogalmam sincs hogy én mit írnák ha egy másik lány lenne a kérdező :)
Ne sírj :)Mintha én most nem azt csinálnám _:)) ez most nem sajnáltatás volt félre ne értsétek
köszönöm mindenkinek aki írt ha ti nem lennétek , a bátorító szavaitok hát én nem is tudom milyen hülyeséget csináltam volna
Kezdek beletörődni,hogy elment és télleg nem jön vissza
A smileykból is lehet látni :D*mármint hogy jobban vagyok,végre mostanában ettem is ,azelőtt volt hogy napokig nem ettem* ha itt a gép másik felén nem is vigyorgok ,ez már azért haladás ismerjétek el _:)
És mégegyszer köszönöm
Én is a nagy Ő személyében vártam a megváltást, mikor az öcsém meghalt, de aztán képzeld, 8 kiskutya személyében jött, akikből 3-at megtartottam, és most is itt szuszognak körülöttem. Öcsém 9 éve ment el, kutyik 7 éve vannak, mióta ők vannak, azóta élek újra. Van kutyád? Én amikor nagyon ki voltam, fogtam őket, beengedtem a szobámba, ahova amúgy nem jöhettek, be az ágyamba, és olyan jókat aludtunk sok éven át:)))
Aztán jött a nagy Ő, és ki lettek túrva az ágyból.:(
De engem megmentett a kis bagázsom, imádom őket, az egyik szőke, mint a napsugár, igen szőke...:(((
Nagy kerek feje van, sötétbarna bociszeme, és állandóan őrzi a papucsomat, és ha azt mondom neki, hogy te nem igazi vagy, te játék kutya vagy, elvigyorogja magát, és táncolni kezd. Ezt úgy csinálja, hogy hasra veti magát, hátsó lábak mint a béka lábai kiterülve, az elsőkkel meg ritmusra topog, ingatja hozzá a nagy szőke fejét, vigyorog és bohóckodik.
Néha azt gondolom, odaföntről küldték a sok rossz után, mert ő olyan mint valami napsugár.
Amúgy merre laksz? Én elég elfoglalt vagyok, munka, nyelvtanulás...Most fejeztem be a fősulit. A fősuli előtt jártam menhelyre segíteni, de aztán időm sem volt, ráadásul felszámolták.
De mostanában sokszor érzem, hogy egyszer én még vissza fogok térni a menhelyi kutyákhoz. Most is, ha nem épp államvizsga előtt lettem volna 3 nappal, tutira mentem volna a kutyákat menteni az árvíz elől Esztergomba. Van néhány állatbarát, akikkel kapcsolatban állok.
Szóval ha írsz privátot, és egyszer még úgy alakul mindkettőnk élete, akkor szívesen mennék veled menhelyre segíteni. Havonta 1-2 alkalommal beleférne, ha nem is minden héten. Én Bp mellett lakom, sajnos itt elérhető közelségben nem tudok menhelyet, te hova mentél volna?
hú sajnos én Nagyváradi vagyok ami Romániában van.. :(remélem azért nem néztek le :S és remélem kedves utolsó neked hogy nem okoztam csalódást
vicces kutyád lehet ám :D
őszinte részvétem,osztozom fájdalmadban.
Amit ezellen tenni tudsz,hogy az első fél évben úgyis mindig csak rá fogsz gondolni,gondolj szép,vidám emlékekre,a mosolyára! Az idő enhíteni fogja a fájdalmat,de ha igazán szereted végleg megszüntetni sosem fogja.ne felejtsd el! emlékeidben maradjon olyan élénk és vidám,mint volt.esetleg kezdj el naplót írni,írd le az érzéseidet és minden emlékedet vele,ez segíthet.a pszichológus se rossz ötlet,de azt csak akkor ha szeretnéd és biztos vagy benne.a pszichológus segíthetne feldolgozni,hidd el.
Örülj neki,hogy az ég szánt nektek némi időt,ismerhetted míg élt és a barátnője lehettél. Egy halál mindig borzasztó,igazságtalan hogy mindig a jók mennek el.ahogy mondani szokták, "ne sírj,mert vége lett,mosolyogj,mert megtörtént!"
ja és,remélem hogy azt az ittas k*csögöt lesittelik minimum 20 évre.
köszönöm hogy írtál :)
hát igen azt az idióta szemétláda köcsögöt alig 2 évig lesz a sitten ...sőt ,ha jó lesz még ki is engedik de a jogsiját 6 hónapig nem kapja meg . Apuci gazdag kisfia chhh.Igazságtalán ez a világ .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!