Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van egy ismerősöm aki egyfolyt...

Van egy ismerősöm aki egyfolytában "izé, izé, izé" "hogyishívják"-ozik mivel lehetne leszoktatni róla?

Figyelt kérdés
8 osztálya van, igen zavaró vele beszélgetni, mert kb így hangzik egy mondata (még ha hivatalos helyen beszél is) "Hát izé bementem a hogyishívjákba, hivatalba, de nem adtak izét, papírt, most ilyenkor mi a teendő?" Lassan negyven éves ember, mivel lehetne csökkenteni az izék, és hogyishívjákok számát a beszédében?
2010. jún. 14. 10:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én most érettségiztem, a magyarszakos elnök beszélt úgy, hogy tényleg minden második szava az "ööööööö" volt, folyamatosan beszélt, de mindig volt benne "ööööööö". "Örülök öööö, hogy öööö itt öö lehetek ööööööö"
2010. jún. 25. 12:55
 12/13 anonim válasza:
szabolcs megyei?
2010. jún. 25. 14:51
 13/13 A kérdező kommentje:
nem
2010. jún. 25. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!