20 hónapos kisfiam egyfolytában nyafog éjszakánként. Nincs semmi baja, csak csukott szemmel nyafog szinte minden órában. Hogyan tudnám leszoktatni erről?
Figyelt kérdés
5 hónapos kora óta katasztrofálisan alszik.sajnos én nem bírom ki,hogy hagyjam sírni,ezzel már nem is próbálkozom.Ha sír,ott vagyok mellette.De most "csak" nyafog,tudom,hogy nincs baja.Mit tegyek?2010. jan. 27. 07:22
1/2 anonim válasza:
Arról szokj le,hogy mellette vagy éjszaka.És semmi baja nem lesz,ha sír.A nyafogásról nem tudod sehogy leszoktatni.De ha ott vagy mellette,ha sír,akkor még hónapokkal később sem fog aludni,és te sem.
2/2 anonim válasza:
Ekkora gyereknek már régen egyedül kellene aludnia. Az én lányom is pont ennyi idős és egyedül alszik. A nyafogás viszont utalhat esetleg fogzársa is főleg ha csak éjszaka csinálja. Próbálj éjjelre Viburcol kúpot adni neki. Ha nem a foga csinálja akkor lehet hogy a napi élményeit így dolgozza fel. Minden esetre hagy önállóan aludni, mert később is csak neked lesz rossz. Már így is kialakítottál nála egy rossz szokást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!