Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért látom kövérnek magam?

Miért látom kövérnek magam?

Figyelt kérdés
Miért látom kövérnek magam? Mindenki azt mondja hogy nem vagyok kövér, én mégis így érzem. 164 cm magas vagyok, és 50 kilogramm. Mit tegyek hogy ne így lássam a dolgokat?

2018. máj. 7. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A nőkre vonatkozó súlytáblázat szerint Te vékony testalkatúnak számítasz, így nem értem, miért gondolod, hogy kövér vagy? Mi az ami nem tetszik az alkatodban?

Lehet, kissé vastagabb a lábad, vagy nagyobb a melled az átlagosnál? Fogadd el magad, és tanuld meg szépnek látni a tükör által mutatott képet. Ne akarj anorexiás modell-alkat lenni.

2018. máj. 7. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem, régen 20 kilóval több voltam, és agyban örökre kövér maradok még ha mindják is, hogy már nem vagyok az. Meg kell szeretned magad, klisésen hangzik, de fejben el kell fogadni, ahogy kinézel. Sok nagyon vékony lány ismerősöm hajtja magát, hogy még edzés, még diéta, ők is dagadtnak látják magukat, pedig nem azok.
2018. máj. 7. 19:46
 3/9 anonim válasza:
59%
160cm és 50kg vagyok én is kövérnek látom magam
2018. máj. 7. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság gyerekek, menjetek el Amerikába, aztán majd meglátjátok, hogy milyenek a kövér nők. Kövér az, akin hájtömegek, "úszógumik" rengenek a testén. Ti szép, arányos alkatú nők vagytok!
2018. máj. 8. 12:16
 5/9 anonim ***** válasza:

4. De mindegy, hogy ha én egy kétszáz kilós nő mellett állok, vagy egy negyvenöt kilós mellett, akkor is magamat dagadtnak látom. Hiába mondják, hogy szép az arcom, max megköszönöm, magamban meg ki vagyok, hogy mi lehet szép rajta? Mert szerintem szörnyen ronda.

Nem vinnyogok senkinek ezek miatt, senkinek nem is mondom, tehát nem is tudják, de nem tudom elfogadni magamat. Pedig ez a kulcsa, mondhatnak nekem akármit, nem fogom jól érezni magam a bőrömben, míg én nem változtatok.

2018. máj. 8. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Mert elkezdtetek bekattanni a diétaipar és a mai világ ítéletei, szürreális elvárásai miatt. Ismerjétek el, hogy 50 kg nem kövér (kivéve, ha valaki törpe..). Ha úgy érzitek, jól jönne, kérjetek segítséget.
2018. máj. 8. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg anorexiásak vagytok, ez egy betegség. Orvossal kell beszélni.
2018. máj. 8. 17:43
 8/9 Metionin ***** válasza:

Bszki én 163 centisen azon küzdök épp hogy legyek már 50 kiló :D

Nem lehet hogy csak simán nem vagytok izmosak és emiatt ilyen löttyedtnek látjátok magatokat? Nézd meg keresőben hogy milyen a skinny fat, arra gondolok.

2018. máj. 11. 03:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Leúszom a Balatont oda-vissza, futok, teniszezek, járok kondiba, lovagoltam is, úgyhogy ezzel nincs gond, elég izmos vagyok. :D én a hasamat látom nagynak, nekem ez a baj...
2018. máj. 12. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!