Miért érzem még mindig kövérnek magam?
Figyelt kérdés
160cm és 64kg voltam nagyjából két hónapja mikor eltökéltem hogy lefogyok. Akkor 40es volt a nadrágméretem. Most 5kg-val könnyebben 59 kg-val is úgy érzem hogy kövér vagyok. Most voltam bevásárló körúton mert kifogytam a ruháimból és 38-as a méretem. De még így is azt érzem hogy legalább még 5 kg-t le kellene adnom. Két gyereket szültem már, a párom szerint teljesen jó vagyok így, bár neki 64kg-val is nagyon tetszettem. Valahogy nem tudom elfogadni a külsőm. Ez már olyan 14 éves korom óta megvan bennem, mindig az van a szemem előtt hogy a vékony, sovány = csinos. De voltam én már 52kg is még régebben, és akkor sem éreztem magam csinosnak, inkább azt éreztem hogy jó, most vékony vagyok, de a fenekem nagy. Pedig a képeket nézve tényleg vékony voltam. Mit kellene tennem hogy elfogadjam magam? Még ha sikerül is leadni még 5kg-t akkor sincs garancia rá hogy tetszeni fog a végeredmény. Pedig nyilván nem vagyok csúnya, mert megnéznek a férfiak az utcán, és hát tényleg egy 38-as méret nem akkora nagy..... Sokat mozgok, nincs narancsbőr rajtam sehol, egyedül a hasam nem lapos mert azért a két gyerek meglátszik rajta. Mégis úgy érzem hogy nem tökéletes a testem, és így nem jó ahogy van. Mit tegyek? Orvosi eset vagyok?2014. aug. 12. 06:41
1/2 anonim válasza:
Miért jobb az,ha csont sovány vagy?Bár a leírtak alapján,akkor se tetszenél magadnak.A párodnak is jó vagy így,mi kell még???Testkép zavarod van,irány az orvos!
2/2 Srapnel válasza:
Ezt a sok energiát, amit az alakoddal kapcsolatos szorongásba ölsz, inkább szánd a gyerekeidre. Hosszú távon jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!