Miért van az, hogy állandóan vékonynak gondolom magam, de a tükörben kövérnek látom magam, (azisvagyok)?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülyén fog hangzani, de annak ellenére hogy kövér vagyok, én vékonynak látom magam, és szépnek, akárhányszor ha magamra gondolok akármilyen szituációt mindig vékonynak látom magam, és szépnek, de igazából kövér vagyok, és ha belenézek a tükörbe fura érzésem van..2010. szept. 24. 20:42
1/7 anonim válasza:
Mennyire vagy "kövér"? Ez az eset még mindig jobb, mintha valójában vékony lennél, de kövérnek gondolnád magadat, így legalább jól érzed magad, igaz? :) Hány éves vagy?
2/7 anonim válasza:
Magasság/ testsúly? Ennél a kérdésnél lényeges.
Amúgy valószínűleg testképzavarod van. Ha tinédzser vagy, jó eséllyel kinövöd.
3/7 A kérdező kommentje:
170cm/85kg 14év
2010. szept. 24. 21:06
4/7 anonim válasza:
hát igen, testtömegindexed szerint kórosan elhízott vagy.
amúgy én meg úgy látom magam, hogy így ha magamra nézek a combjaimat vékonynak látom, a hasamat laposnak, stb.
a tükörben meg megvastagszanak :D
NEM SZABAD TÜKÖRBE NÉZNI ;)
5/7 A kérdező kommentje:
rosszul írtam, 80 kg vagyok, nem 85
2010. szept. 24. 21:34
6/7 anonim válasza:
Testképzavar, bár érdekes, mert általában fordítva szokott lenni. Igen, a testtömegindexed alapján elhízott vagy, de ezen ilyen korban könnyen tudsz segíteni - EGÉSZSÉGES diétával. Az az egészségednek sem fog ártani, meg az önbizalmadnak sem. ;) Ja, és persze ne felejtsd el a mozgást.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. :) pozitivan értékeltem mindet
2010. szept. 25. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!