Van egy fiú az osztályunkban, aki folyamatosan szivat, mert idősebb nálam meg mert szemüveges vagyok. Mit tehetek?
Nos... én megvertem az ilyet :)
Szerintem az se megoldás, ha nem teszel semmit. Akkor szép lassan porig fog alázni, mert megteheti. Lehet, hogy abbahagyja, de... én erre nem alapoznék.
Szólj vissza neki, merj visszavágni!
Őszintén, mivel vagy te kevesebb, mint ő? Semmivel.
Sőt jobb vagy nála, mert aki ilyen, hogy csak úgy szivat másokat, nem valami jó arc...
Azért az nem mindegy, hogy hogyan teszi ezt. Lehet, csak poénból csinálja, és nem veszi észre hogy ez neked nem esik jól. Ha viszont direkt akkor adj nekiiii :)) vágj vissza neki, meglátod hogy meg fog lepődni. Aztán ha rájön, hogy benned ellenfelére akadt majd meghátrál. Bárhogy is lesz, abba fogja hagyni úgyis, nem fog örökké tartani ez az állapot.
Tényleg félrehívhatnád egyszer, de az csak akkor ér valamit ha keményen fellépsz és nem adsz neki lehetőséget, hogy akkor is csak kigúnyoljon.
Egyébként pedig nehogy magadra vedd, mindenkinél van idősebb, fiatalabb ember, ez már csak így van :) Egy jól megválasztott szemüveg pedig szebbé teheti az amúgy is szép arcod :) jó nagy paraszt ez a srác. :D
Nekem is volt szemüvegem, de nem hordtam pár hét után.
Ennek eredménye, hogy nem romlott tovább...Eltelt húsz év azóta.
Az ilyen kiközösítő viselkedés hatására csak csökken az önbizalom, ami évek múltán már visszafordíthatatlan.
Jusson el a tudatodig, hogy nem szemüveggel születtél, hanem megromlott a látásod.
Fordíts figyelmet a sportra, fontos a jó fizikum, valamint trendi legyen az öltözködésed.
Ha valaki nyeszlett, anyu öltözteti, azt az ellenkező nem is el fogja kerülni.
És ne ülj állandóan a gép előtt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!