Miért szorult belém ilyen sok empátia?
Figyelt kérdés
Nem magamat akarom fényezni, szimplán csak leírom, hogy miben nyilvánul meg a fent levő sorom. Vannak nekem állataim, hörcsögöket is tenyésztek. Ha valamelyik meghal (nálam kb 4-5 évig el szoktak élni), akkor hetekig rám jön a sírás minden percben, annyira hiányzik. Ha azt látom, hogy rosszul bánik a szomszéd a kutyájával, feljelentem. (Már vittek el miattam kutyát, mert sz.rban, húgyban volt), és volt idő, mikor nem jöttek ki a menhelyesek, ezért 2 éven át én etettem azt a kutyát, itthonról csontot, húst, parizert vittem neki. Itt a gyakorin is ha vita van, megpróbálom megérteni, hogy mitől alakulhatott ki, és megvédem olykor a másikat, mert utálom ha belekötnek valakibe. Ha megyek az utcán, és valaki kér tőlem pénzt, mert nincs neki (nálam sosincs pénz, mert nem hordok magamnál), ahányszor nemet mondok, mindig rossz kedvem lesz, hogy nem tudtam neki adni. És még napestig sorolhatnám, hogy mi b.ssza a lelkemet, mert rossz, hogy ilyen vagyok, mert folyton megbántanak. Miért születtem ilyennek? Miért nem tudnék önzőbb lenni egy kicsit? Talán akkor nem szenvednék olyan dolgok miatt, amik nem is a sajátjaim.2018. máj. 1. 03:14
1/2 anonim válasza:
Nem akarsz eü-ben dolgozni, nekem nem kellenek a bizonyítványaim úgysem, neked adom. Írd ezt be az önéletrajzba amit ide leírtál, aztán menjél műtősnőnek vagy mit tudom én.
2/2 Mádár0218 válasza:
Én gyakorlatilag majdnem az ellentéted vagyok mert bennem kevés az empátia, emberek felé majdnem 0 állatok felé viszont van.
Minden fejben dől el, hogy az ember milyen ezen csak te tudsz változtatni.
Viszont ne vidd túlzásba, annak hogy nincs empátiád van előnye és hátránya is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!