Ha lehetne egy kívánságod, amit teljesítenek is az égiek, mi lenne az?
Figyelt kérdés
A lottó ötösön és azon kívül, hogy lehessen még 100 kívánságod.. Csak komolyan, most nem a vicces válaszok érdekelnének.2010. jún. 13. 16:36
1/47 anonim válasza:
Az hogy ne kelljen innen elköltöznünk mégsem:(
2/47 anonim válasza:
Az, hogy kkapjuk meg a lakáshitelünket....
3/47 anonim válasza:
Az hogy több pénzünk legyen és meglátogathassam a netem megismert barátaim:].
4/47 anonim válasza:
az hogy szeressen az akit én és hogy együtt legyünk meg hogy legyen egy kutyám de ezek valószínűleg nem fognak megtörténni :s
5/47 anonim válasza:
Az, hogy olyan varázserőm legyen, amivel tudok segíteni azoknak az embereknek, akiknek szükségük van rá. Legyen szó bármiről.
6/47 anonim válasza:
Én azt,h ujra éljen a kislányom.Tudom,h ez lehetetlen,de én csak erre vágyok....
7/47 anonim válasza:
az, hogy ne érezzem magam ennyire rosszul, hogy 1000%-osan a pici lányomra összpontosíthassak. :(
8/47 anonim válasza:
Hogy ne csak hétvégén láthassam a párom.
9/47 anonim válasza:
hogy ne nőjön rajtam szőr sehol meg ne legyek pattanásos meg legyen feszes a bőröm
10/47 anonim válasza:
Az, hogy egész életemben boldog legyek a Dél-koreai férjemmel. (Aki még nincs...:D majd évek múlva). És amiért koreait írtam le lehet pontozni ;)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!