Ha lehetne egyetlen kívánságod, ami teljesül is, mi lenne az?
Pénzt nem kérhetsz tehát pl x millió a számládon vagy pénztárca amiből sose fogy ki a pénz vagy legyen 6 tonna aranyad, ilyet nem (de pl hogy ne legyen szegénység a világban azt kérheted). Azért kötöm ki hogy ne legyen pénz alapú a dolog hogy legyen min gondolkodni :)
Én azt kívánnám hogy bármennyit ehessek sose hízzak meg csak akkor ha én magam is akarom.

először arra gondoltam,azt,hogy lehessen gyerekem.hisz 10 éve várok rá de nem sikerül.de nem lehetek ennyire önző!
azt kívánnám,hogy soha többé ne legyen a világban szenvedő,éhező beteg gyerek.

Ha lehetne pénzt kérni, akkor se azt kérnék:)
Örök élet!!
Mindig legyek 21 éves úgyhogy ne öregedjek, legyek immúnis a betegségekre és ne haljak bele, ha elüt egy kocsi vagy lezuhan a gép, amin ülök, stb. Mégpedig azért mert nagyon szeretném tudni, hogy mi lesz az emberiséggel, meg amúgy is érdekel minden és nem akarok lemaradni semmiről:)
Van hátul ütője, persze. Elveszítesz mindenkit idővel:(, de az idő minden sebet begyógyít.
Amúgy bejárnám a világot, minél több nyelvet tanulnék meg és egyebek, úgy is ráérek;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!