Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom mihez kezdjek magammal?

Nem tudom mihez kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

Nincs semmi jovokepem, csak úgy vagyok.. Hobbim sincs, nem lelkesedek semmiért.

Turisztikai főiskolán végeztem, de tapasztalat nélkül nem vesznek fel, ezért biztonsági őr okjt csináltam, ebben 3 évet dolgoztam.

Már anno sem tudtam mit kezdjek magammal, hova jelentkezzek így szüleim tanácsoltak a szakot majd később okjt.

A nyelvet tanulom h kivalthassam a diplomám, de ebben sincs motivációm mert sok esélyt nem látok arra hogy felvételt nyerjek és hasznalhassam..

A biztonsági őri munka is szüleim által jött, de kolléga furkalodasa miatt 3,5 év után saját egészségem miatt el kellett jönnöm..

Semmi kézügyességem nincs, ezért az itthoni két vállalkozásban segítek, mindenes vagyok, az egyik virág üzlet a másik drogéria..

Nem tudom hogyan tovább.. 29f

2018. ápr. 27. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Senkinek nincsenek jövőképei , azok célok és tervek . Az pedig keveseknek pontosan úgy alakulnak ahogy akarnák . Biztos van hobbi vagy ami érdekel , olvass járj utána képezd fejleszd magad . Ha nm voltál kint utazz párszor hogy ne maradjon ki , kerüld azokat a passzív fogyasztói léthez kötő folyamatokat amik leblokkolnak . Pl ha nem érdekel a politika mg a pia kerüld a banzájokat meg a sörözéseket és a vásárlásokat .
2018. ápr. 27. 13:27
 2/3 csornijpeter válasza:

Ha egy jó angoltudásra teszel szert, elvileg biztosan el tudsz helyezkedni turisztika vonalon, az most felfutóban van. Viszont, ha motiválatlan vagy, inkább ne tedd, mert annak tessék-lássék munkavégzés lesz a vége, és az megbosszulja magát rövid úton. Ez esetben legjobb, ha gyökeret versz valamelyik családi vállalkozásotokban (nem tudom, az "itthoni" jelző azt jelenti-e), az talán elnézőbben tolerálja a tétovaságodat.Később hátha rádöbbensz, hogy többre vagy képes, megjön az önbecsülésed, küzdeni akarásod stb... és akkor tovább lépsz. Talán...

28 éves koromig én is ilyen voltam, aztán kiléptem az árnyékomból.

2018. ápr. 27. 13:43
 3/3 anonim válasza:
Menjél vissza pályát választani elmehetnél informatika szakra vagy ingatlanosra esetleg marketingre valami könnyű tanfolyamot végezz el amivel eltudsz könnyen helyezkedni és sok helyen
2018. máj. 7. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!