Mit kezdjek magammal?
Figyelt kérdés
17 éves leszek és fogalnam sincs,hogy miért élek,hogy mit kezdjek magammal,nem tudom mit fogok nagykoromba csinálni,most is azt tanulom amit nem szeretek egyáltalán,nem tudom merre induljak,igazából elég késő ezt eldönteni,van egy-két dolog amit szeretrk,de azt biztos hogy nem fogom tudni megvalósítani,mert vagy túl gyáva vagyok hozzá,vagy egyszerűen nekem ez elérhetetlen cél,pénz hiány miatt,gondolkodtam hogy elmegyek egyetemre németet tanulni,vagy túravezető szeretnék lenni,de amit mindennél jobban szeretnék az a repülő pilóta és ez nekem lehetetlen cél.Hogy lehet egy nagy életet elkezdeni,nem akarok napi 12 órát egy olyan munkahelyen végigszenvedni,amit utálok,azt szeretném ha olyan munkát végezhetnék amit szeretek.Nem tudom hogyan lesz miután befejeztem az iskolát,egyetemet,ha már németet tanultam akkor jólenne kimenni külföldre,de gyenge vagyok hozzá,nincs elég merszem.Ha lenne rá pénzem,akkor leraknám a pilóta iskolát amint tudnám.A szüleim látástól-vakulásig dolgoznak,nagyon sajnálom őket,próbálok segíteni nekik amibe tudok,még egy olyan lányt sem ismertem meg akivel együtt tudnék lenni,szóval még sehol se tartok és egyre jobban érzem azt hogy nem is fogok.Szerintem elmondtam mindent nagyjából ami aggaszt és bánt,egy-két tanácsot szívesen elfogadnék,mit kezdjek magammal,most szakács szakmát tanulok?2018. ápr. 8. 22:42
1/3 A kérdező kommentje:
Kérem segítsen,aki elolvasta! :)
2018. ápr. 9. 20:06
2/3 anonim válasza:
Huh. Te most egy nehéz időszakban vagy, suli, pályaválasztás stb... Anno nekem is volt ilyen érzésem, hogy kilátástalan minden :/
De figyelj!!! Te nagyon fiatal vagy!! Rengeteg lehetőség áll előtted!!
Tanulj s tanulj amit szeretsz agy ami érdekel!!! Ne állj ki a sorból mert nagyon meg fogod bánni!! A kapcsolat még nagyon ráér!! Inkább szerezz értelmes barátokat akik hasznos tanácsokkal látnak el!!
Sajnálom szüleidet, hogy ennyire belemerülnek a hétköznapokba s a munkába, s ezen idő alatt elfedkeznek rólad!!!
Legyenek ők előtted, s törekedj arra, hogy ne kövesd el ugyan azon hibát!!!!
3/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen. :)
2018. ápr. 10. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!