Mit tegyek ahhoz, hogy egyenes, kihúzott háttal képes legyek a képzeletbeli fehér talajon végigmenni úgy, hogy a talaj alattam vastag, betörhetetlen legyen és ne kelljen folyton vödör vizekkel locsolgatni, mivel az nem is ég?
Mióta tudom az eszemet, gyógyítom, fejlesztem magamat.
Szakképzett emberektől tanultam néhány technikát, amivel ezt megtehetem, amikkel meg tudom erősíteni magamban az adott változást.
Egyik ilyen technika alkalmazásával elképzeltem magamban, ahogy kiemelkedek a "múlt iszapposvány-tengeréből" és rálépek a fehér útra, ami egyenes, de szilánkos, törékeny (egyenlőre még).
Annyival feljebb van a múlt posványtengerétől, hogy az már nem is látszódik onnan fentről.
És csak úgy tudok rajta egyenes háttal, kihúzott gerinccel menni rajta, ha vizes vödörrel sűrűn lelocsolják vagy én lelocsolom azt ; mert az út lángol. Mondjuk ez a lángolás egy hozzáértő biztosan meg tudja nekem mondani, hogy miért van ahogyan azt is, hogy miért szilánkos ez a fehér út.
(Ezt elgondolva rémkép is előjött bennem).
Ezen az úton kívánok menni a továbbiakban, de mindenféle vizesvödör-locsolás nélkül úgy, hogy a talaj alattam vastag, betörhetetlen legyen ?
Kérem, csak az szóljon ehhez hozzá, aki érti és tudja értelmezni a kérdésem, aki nem, az lapozzon tovább!!
Teljesen túlkomplikálod ennek a módszertanát, az elme nem ilyen komplikált szinten működik, sokkal egyszerűbbek a képi párhuzamai. Fókuszálj a konkrét problémákra, ne ilyen általános szinten közelítsd meg.
Úgy értem, hogy amikor az autódnak rossz a felfüggesztése, meg ki van égve pár izzó, akkor ne azt mondod a szerelőnek, hogy legyen vadiúj, hanem hogy cserélje ki a felfüggesztésben a kopott alkatrészt meg azt a két égőt, ami kiégett.
Mi a problémád, amit kikezelni akarsz ezzel a technikával? Mondjuk rossz gyerekkor, rossz kapcsolat a szülővel? Iskolai megalázás? Traumatikus párkapcsolat. Akkor AZT kezeld. :)
Köszönöm a választ.
Igen, kijutott mindenből, amiket felsoroltál.
A szülőkkel mèg mindig van kapcsolatom, de már nagyon unom.
Ideje lenne más dolgokkal foglalkoznom, mint hogy minden nap harcoljak velük.
Mèg jó, hogy külön vannak már, nincs meg már a "kettő az egy ellen" felállàs.
Mára megèrtettem azt, hogy mi az, amit jelent ez az egèsz.
Ez nem elme jelentèsű; hanem lelki jelentèsű; melynek megèrtèsèvel kèpes vagyok megèrteni dolgokat;
Változtatni rajta, gyógyítani magamat, stb.
A kèp segít a lèlek megèrtèsèben ès gyógyításában.
Nagyon hasznos dolog ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!