Tartást lehet feljeszteni? Ha régóta ülünk és sétálunk kicsit görnyedve, lehet azon javítani, hogy büszke tartásunk legyen?
Figyelt kérdés
Legyen szó akár ülő helyzetről (pl. társaságban), akár az utcán sétálásról - lehet az ember még magabiztos tartású?2014. jan. 13. 18:16
1/3 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Az enyém sokat javult amikor hastáncolni jártam, ott eleve ki kell húzni magunkat, ráadásul még a tükörben is néznem kell magam egy órán át :). De szerintem ha odafigyelsz rá hogy kihúzd magad, és amikor csak lehet rápillantasz a tükörképedre kirakatüvegben, buszmegállóban, már az is sokat segít.
2/3 anonim válasza:
Biutosan. En a jobb labamat seta kozben kifele tartottam,eldontottem h figyelek ra es most mar mindket labam egyenesen elore nez seta kozben.
3/3 anonim válasza:
Szerintem bőven elég az, hogyha odafigyelsz rá.
Mondjuk tényleg sok sport jót tesz neki. Én karatéztam 5 évig és nekem az iszonyat sokat segített a tartásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!