Hogyan kell használni ezt a pálcát amivel ki lehet mérni dolgokat, sárga színű fém/vasból van,2 fajta lehet 1 egyenes és van 1 amin van 3-4 ilyen fog szerűség és azzal dolgozik Tihanyi is, a fogas fajtával de van egy másik is ami egyenes, mi a nevük?
Figyelt kérdés
2017. okt. 12. 13:52
1/8 anonim válasza:
Ha legalább egy képet felraknál róla...
2/8 A kérdező kommentje:
csak az a baj nemtom h hívják de hasonló kinézete van csak 2 ujjal kell fogni és nincs egy fogó rúd a recék mögött.
2017. okt. 12. 14:03
3/8 anonim válasza:
Tihanyi ezzel NEM dolgozik, csak átrázza az ostobákat.
4/8 anonim válasza:
Szexuális segédeszköz. Análisan kell felhelyezni őket, és kérni az Univerzumtól a tantrikus energiát.
5/8 A kérdező kommentje:
...jah, ő izé, jah ő őő....kac.
ja, mégsem.
2017. okt. 12. 15:52
6/8 anonim válasza:
Nívópálca? olajszintet szoktak rajta nézni az autóba.
7/8 anonim válasza:
A dolog neve lengyelpálca, és több formában létezik. Az anyaga általában korrózió álló fém.
H h kell használni, azt radiesztézia tanfolyamon meg lehet tanulni.
8/8 szenes43 válasza:
Ami a Tihanyi kezében van az nem pálca. Nem tudom ő mit mér vele s milyen eredménnyel,de legyen az az ő és a hozzáforduló problémája. A lengyel pálcából kettőt használnak és L alakú s elfordul egy csőben amiben a két kézben tartják. Működése pofon egyszerű: amikor eléred az ingersávot a kézben párhuzamosan előre tartott pálcák elfordulnak s ahogy kilépsz például egy vízér folyásból akkor visszaállnak.Ez persze nagyon egyszerű ábrázolás de kb. így működik. Egy radiesztéziai tanfolyamon ezt elmagyarázzák és begyakoroltatják. Magam egy pálcával dolgozom,magyar pálcával és jobb kézzel egy speciális fogással tartom az előfeszített pálcát mert így tanultam meg s így vizsgáztam belőle. 2 mm. es sárgaréz nagyon megfelel pálcának,esetleg 2,5 mm. es hegesztő elektróda stb. Nekem most a kedvencem 2mm.-es ipari ezüst amivel keményforrasztást szoktak csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!