Akár meg is hallhattam volna. De most mi tévő legyek?
Ma egy motoros el csúszott előttem a motorjával. Ha egy kicsit gyorsabban megyek vagy kicsit nagyobb a lendülete el csap. De most mi tévő legyek? A hajam szála nem görbült meg. Még is el gondolkoztam rajta hogy mihez kezdjek az életemmel. Mit kéne csinálnom hogy értékesebben éljem a minden napjaim. A távoli célt már rég ki tűztem magam elé. De min változtassak a hétköznapjaimon, hogy úgy érezzem hogy ha a végcél nincs is meg volt értelme az életemnek mielőtt meghalok.
18 éves vagyok fiatal lány. Előttem az élet. Öregségben biztos nem halok meg. De bármikor jöhet egy baleset. Nem akarom hogy a szeretteimnek az emlékében egy átlagos ember ragadjon meg.
Fel kell dolgoznod ezt a traumát, ami idővel meg is fog történni. Majd elhalványul az emlék és rájössz hogy nem esett bajod így nem is érdemes ezzel tovább foglalkozni, helyette a jelenedre és jövőre kell összpontosítani. Úgy nem lehet egészséges életet élni, hogy állandóan azon kattogsz hogy mikor és hogyan halhatsz meg - igen, valóban bármikor történhetnek balesetek, de nem lehet rettegésben leélni az életet.
Most még azért jár ezen az agyad mert friss és élénk az emlék és volt egy kis pánik, de ez majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!