Hogyan ne legyek ennyire bosszúálló?
Sajnos szörnyen haragtartó és bosszúálló vagyok, a legkisebb sérelmeimért is bosszútállok. Utólag általában bűntudatom van és tudom, hogy túlzásokba esek, de nem tudom leállítani magam.
Pl. a lakótársam tegnap este is bulizni volt és mikor haza jött hajnalban nagyon hangoskodott, fütyörészet,kiabálva telefonált és úgy felébresztett vele, hogy vissza se tudtam aludni, pedig 7re jöttem dolgozni. Ezért egész reggel "hajat szárítottam"a leghangosabb szárítómmal úgy,hogy hajat nem is mostam és magas frekvencia hangot kapcsolatam be youtubeon aztán az ajtója elé tettem a telefonomat,amíg fel nem ébredt rá. Plusz kicseréltem a cukrot a tartóban sóra,mert tudom ha felkel egyből kávézni fog és jó édesen szereti.
De mindig ilyen vagyok. Ha valaki véletlenül rálép a lábamra a következő találkozásunkkor tuti, hogy "véletlenül" gyomorszájon vágom.
Utálom, hogy ennyire rosszindúlatú tudok lenni, pedig alapból kedves lány vagyok.
Hogyan álljak le ezekkel a gyerekes,értelmetlen bosszúállásokkal?
"Értelemmel lehet uralkodni az indulatok és ösztönök lázadása fölött -, egy bizonyos határig. S ez a határ nem is olyan alacsony, mint általában hiszik."
Márai Sándor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!