Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak hogy ne legyek...

Mit csináljak hogy ne legyek ennyire pesszimista?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, hogy semmi se jó, túl pesszimista vagyok. Nem tudom mi az oka, az életmódom nem változott túl sokat, nem élek rossz körülmények között, boldog párkapcsolatban vagyok, de valami hiányzik . Régen sose voltam ilyen , elégedetlen vagyok mindennel és ha olyan kedvem van csinálhat akárki akármit nem lesz jobb. Mit tegyek hogy ne érezzem rosszul magam?
2018. febr. 1. 14:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Koncentrálj a jóra. Keresd nálad szerencsétlenebbek társaságát, hogy segíthess rajtuk. Gondolkozz el rajta, hogy mennyire jó dolgod van, az emberiség 90%-ánál jobb. Van tető a fejed felett, nem éhezel, van nyaralás is, tanulhatsz, dolgozhatsz békében.

És sportolj.

2018. febr. 2. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!