Miért nincs igazi barátnőm?
Eddig volt 4... De mindben nagyon-nagyot csalódtam. Az első vagy 4 év után simán lecserélt aztán meg sírt, hogy elvettek tőle. A másikak(2) ők pedig, hát mit is mondjak annyira távol álltam tőlük mint Makó Jeruzsálemtől. Ezután a 4-el olyan rossz a kapcsolatom, mert a szülei nem szeretnek mivel nem iszom le magam a hegyen ahogy az ő megfelelő gőgős csapatuk teszi. UNDORÍTÓ amit ott csinálnak. Folyton kibeszélnek mindenkit és engem is. Soha nem tettem ellenük semmi rosszat... :(
15/L
a szülei azért utálnak, mert nem iszol sokat?!?!?!?!?!
Oh my god!
tudod mit? kezeld nyugodtan a helyzetet, gondolj arra, hogy ez egy időszak arra, hogy magadat elemezd kicsit, önmagadra találj. 15évesen királyul meg lehet tenni. engem 5.ben (szinte) mindenki utált, azóta meg igaz barátaim vannak.
1.várni kell, nem lehet minden azonnali...
2.bízni kell! főleg magadban, és ami a legfontosabb, másokban is, mm sose veszítsd el az ÖSSZES bizalmadat, csak mert eddig rossz emberek felé fordultál.
És minél jobban megismered magad, annál könnyebb lesz barátokat találni:)
nem olyan nehéz, mint hiszik, hiszed:)
:):) cheer up
jééézusom. jobb is, hogy nem keresed az ő társaságukat,ééés még valami: becsüld meg a szüleidet, amiért nem ilyenek;)
másik: MUSZÁJ bízni. különben besavanyodsz, antiszociálissá válsz, és egy idő után elcsodálkozol, hogy az emberi kapcsolataid miért mennek gallyra. a bizalom fontos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!