Mit csináljak ha nem tudok spórolni?
Még a szüleimmel élek. Mindig befizetem a hitel tartozásomat, internetet+tv-t, mert ugye netet elsősorban én használom, de volt hogy vizet áramot is, meg adok is ha nekik elfogy hó végére.
De egyébként nem költök csak szórakozásra, kajára, sportra, ez nagyon kis pénz.
Még igy is sok marad, ha van vmi ötlet akkor megveszem (pl ruházat, turmix gépet vettem legutóbb)
de van amikor van, és ugye dolgozni meg folyamatosan kell, és pl ősszel elkúrtam olyan 60.000 körül tippmixre, és most is múlthéten egy 30.000 Ft-ot.
Nem szoktam minden nap játszani, meg mindig van félretéve valamennyi, hogy ne keljen kölcsön kérnem, mert az megalázó.
De hosszútávon nem tudok spórolni. Ezáltal nem tudok előrelépni az életben ahogyan szeretnék. Nem mondom magamat függőnek 3x volt olyan amióta nem járok már suliba hogy igy bekattantam, tavaly Május, ősszel, és most. Jó persze a tavalyi sokkal jobban földhöz vágott, de ezek olyan felesleges dolgok.
Hozzáteszem volt olyan, hogy még suliban jártam 8.000 Ft-ra nyertem 180.000 ret és olyan hogy 200.000 is, meg egyszer 1.500 ra fél milliót, de mióta dolgozok tök feleslegesnek tartom. Akkor éri meg ha az embernek nincs pénze vagy ha rengeteg pénze van.
Egy ilyen átlag ember csak bukhat rajta. Hiába mérem fel ésszel ha egy évben csak 1 nap van, akkor 1 nap alatt el tudom bukni a félretett pénzemet, főleg ha iszok (nem vagyok alkoholista), de ha pont egyszerre jön valami ötlet, és ittas vagyok abból jó nem sül ki...
25 éves vagyok
Jó ötlet a spórolás.
Hülyeség a kockaság szerintem, abszolút más utat járok be, főleg hogy irodai melót akarok csinálni ha felvesznek másik helyre, 24 órában meg normális ember nem ül a gép előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!