Létezik a sors?
Szerintem ez így ebben a formában hülyeség.
Én úgy vagyok vele hogy azt hogy milyen helyzetbe kerülünk nem mindig mi választhatjuk meg de hogy abban a helyzetben mit cselekszünk azt igen.Vagyis még ha meg is van "Írva" egy ember sorsa az a mi szemszögünkből csak is a múltra vonatkozhat mert ugye ahogy a mondás is tartja "Az a biztos ami már elmúlt" mert még ha meg is van írva mi ezt nem látjuk és nem is tudjuk ezért is tartom hülyeségnek azt hogy valaki a sorsot okolja azért hogy nyeli az élete. Szerintem tegyük amit tehetünk aztán majd kiderül mi a sorsunk.
Ha létezik, akkor az egy isten, mivel más erre nem lenne képes.
Te istenhívő vagy?
Akkor nem hihetsz olyan sorsban, ami a jóért jót és a rosszért rosszat ad vissza.
Olyan sorsban hihetsz, hogy pl. ha olyan vidékre mész, ahol éppen földrengés lesz, és ebbe belehalsz, akkor ez volt a sorsod. De ez a te döntésed, hogy éppen olyan helyzetbe mész, ahol valamilyen katasztrófa fog történni - csak persze nem látod előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!