Mit csinálok rosszul? Miért nem sikerül soha semmi?
Figyelt kérdés
Akármit csinálok.Én nem tudok tanulni.Hiába próbálok,nem megy.Nem tudok figyelni.Állhatok hozzá én akárhogyan.Nem tudok sportolni,nem jutok abba amit csinálok előrébb az amnéziás edzőm miatt,aki elfelejti hogy nem a múlthéten jöttem,hanem majdnem egy fél évvel ezelőtt.És semmi sikerélményem,ami miatt valószínű abba fogom hagyni,mert így nem tudom élvezni,akármennyire is szeretem.Nincsenek barátaim,akik vannak se igaziak,nem lehet velük megbeszélni vagy elmondani nekik semmit.Ha valami jó történik pl edzésen én meg örülök neki,nem nagyképüen,hiszen senki sem tudja szinte,akkor a következőn szinte biztos hogy az amnéziás törpe bekapcsol és elcseszi az egészet.Elegem van az egészből már.Mit kellene csinálnom,hogy ne basszon ki velem ennyire a Sors/Isten/ki mibe hisz?Egyszerűen nem fogom fel,hogyan lehetek ilyen szerencsétlen,hogy semmi nem jön össze.Ha pozítiv vagyok,ha nagyban gondolkodok és jó akarok lenni,az történik,amit màr leírtam.Lehetőségem sincs arra hogy sikerüljön és kitapossam magamnak az utamat.2017. máj. 10. 23:05
1/4 anonim válasza:
Biztosan van valami, amiben ügyes vagy, és örömödet leled benne; gyermeknevelés, nyelvtanulás, főzés, autószerelés, akármi. Azt javaslom, hogy gyakorold azt, ami neked tetszik, ilyen egyszerű.
2/4 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy valamiben sikeres tudsz lenni csak amiket felsoroltál azok mind nem a te asztalod.
3/4 anonim válasza:
Sajnálom a helyzeted! :( Isten soha nem akarna neked rosszat. A barátaid saját magukat akarják szerepeltetni, mások dolgai nem számítanak nekik. Csak beszéljenek, aztán ennyi. A jelenlegi sokbarátos kultúra szétzilálja az igazi baráti kapcsolatokat. Mindenki egyszerre több száz illetővel próbál baráti kapcsolatot fenntartani, próbál a kedvükben járni. Ez lehetetlen, az emberi kapcsolatokat pont ez szedi szét a legjobban. Nincs senkinek legjobb barátja. Csak olyan személy, akikkel adott esetben valamiért most több időt tölt. De jövőhéten már mással fog több időt tölteni. Legyél jó és rendes, ne bánts másokat, ne vess meg másokat, csak a bűnt vesd meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Csak tanulás nélkül manapság senki sem lesz sikeres.Én meg aligha tudok tanulni,volt hogy éjjelekig próbáltam megérteni az összefüggéseket,mégis kettest írtam.
2017. máj. 11. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!