Nagyon a lelkemre veszem ha valaki leszid ha valamit rosszul csinalok Mit csinaljak?
Túlérzékeny vagy mint sokan mások, én is ilyen voltam(ma is egy kicsit), ahogy mondani szokták vedd be a leszarom tablettát. Nézz South Parkot, az nekem segített :D.
Esetleg próbáld ki a valeriánát, a nyugtatók segítenek h ne érdekeljen annyira a környezeted.
Én is ilyen voltam, legalábbis a kritikára is nagyon érzékeny voltam és ha nagyot hibáztam, amit szóvá tettek, akkor mindig egy ideig összeomlottam legbelül.
Ha szídnak, az tényleg rossz, de azért már igazán nem kell bűntudatod legyen, mert valaki megszól.
Nekem is arra kellett rádöbbennem sok esetben, hogy ha valaki kioktat, szól a fontosabb hibáimról(pl. amiről én is érzem, hogy fontos, ezért bánom), azzal jót akar, nem pedig rosszat.(pl. szülők, közeli hozzátartozók, tanárok, stb.)
De gondolj arra is, hogy ha olyan emberekkel lennél körülvéve, akik sohasem szólnának semmiről, esetleg olyan helyzetekben sem, amikor igazán fontos lenne, és tanulnál belőle, az sem lenne jobb. Leszámítva, amikor semmit sem tanul az illető abból, amivel megszólják, akkor tényleg nem több egy zavaró odaköpésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!