Nagyon a lelkemre veszem ha valaki leszid ha valamit rosszul csinalok Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Nagyon szegyelem magam ha valaki megszol,vagy leszid ha rosszul csinalok valamit...Mindig magamat okolom ezert,ezek jarnak a fejemben,hogy milyen buta vagyok,hogy nem figyeltem oda meg ilyesmi.Mit csinalhatnek,hogy ne vegyem fel ezeket a szidasokat vagy a ballepeseimet?2015. dec. 31. 14:51
11/12 anonim válasza:
Senki se tökéletes mindenki hibázik ne vedd fel amit neked mondanak de később próbálj kevesebb hibát elkövetni mert akkor megbecsülnek és nem szidnak le
12/12 anonim válasza:
ne szégyeld magad én se nagyon vagyok ügyes engem is meg visel de utána elfelejted ne törödj a szidásal felejsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!