Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez, más is van így?

Miért van ez, más is van így?

Figyelt kérdés
Ma az osztállyal strandon voltunk, és van pár menő az osztályból, aki kiszúúrta, hogy egy bácsinak kilóg a kukija. De már nagyon öreg volt, és elkezdtek nevetni.Én nem tudtam nevetni nagyon sajnáltam már majdnem sírnam 13/L
2010. jún. 10. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Mi is voltunk még 7 évvel ezelőtt Zánkán kirándulni, s mikor a Balatonon voltunk, láttunk egy rakás német hapekot, akiknek kint volt a szerszáma. Röhögtünk, de annak fel sem tűnt, hogy ezek mit röhöghetnek. Lehet ez náluk tök normális.
2010. jún. 10. 15:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Én sajnáltam, mert mindenki őt nekevve és nemtudta, hogy mivan most
2010. jún. 10. 15:35
 3/6 haggyámán ***** válasza:
72%
Hova fejlődik a mai világ. 13 éves fiúk öreg bácsik micsodájára vadásznak a strandokon.
2010. jún. 10. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
igaza van az előzőnek. elég gáz, hogy a mai 13éves srácok rögtön másnak a gatyaszárát vadásszák, hogy találnak-e valamit. a tinilányok többségén meg se lepődök. inkább örülj, hogy neked több eszed van.
2010. jún. 10. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én történetem csak kicsit hasonló, de azért leírom.

Haverok közül sokan nevetnek az időseken amikor valaki pl. nem emlékszik valamire vagy butaságot csinál.

Szerintem nagyon éretlenek, felszínesek és buták. Örülj, hogy te egy jóérzésű ember vagy.

Engem is rossz érzés fog el ilyenkor, sajnálom az illetőt. Valami fojtogató, szorongó érzés, mintha sírnom kéne de annál sokkal jobban fáj.

Nem tudom az okát, mindig is ilyen voltam.

Aztán pár éve Papa egy ilyen betegségben halt meg, sokszor nem emlékezett már ránk és butaságokat mondott, csinált. Azóta még mélyebben érint a téma, és nem szeretem ha kigúnyolják az időseket. Olyan dolog miatt, amiről nem tehetnek.

2010. jún. 12. 02:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Etőől én is kitudok akadni. Nekem is van egy papám, akit nagyon szeretek, és amikor valaki kigúnyolja, mert az öregsége miatt már ügyetlen, és feledékeny, mindig sírhatnékom van, meg ha egyáltalán kigúnyolnak valaki idős embert, mindig a papámra gondolok. 13/L
2010. júl. 14. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!