Tényleg igaz barát, vagy csak kell neki valaki?
Figyelt kérdés
Egyre többször érzem azt, hogy a legjobb barátnőm csak azért 'tart', hogy a pasiügyeit hajtogathassa valakinek. Csak ez az egy témája van. Másról nem tud beszélni. És kezdem lassan unni.
Mit gondoltok?
2010. jún. 9. 21:00
1/3 anonim válasza:
Nem biztos,csak most nagyon fontos neki az ügy:) Örülj neki,hogy bízik benned:) De azért mondjad meg neki őszintén,hogy kicsit már zavar:)
2/3 anonim válasza:
Én is sokat beszéltem aktuális barátomról a barátnőmnek. Pláne ha friss volt a dolog :). Bocsánatot is kértem tőle hogy folyamatosan ez a témám, de boldog voltam... És ő is így volt ezzel, mikor épp neki volt barátja. Szerintem ez oké. Gondolj bele, ha neked lenne pasiügyed, biztos te is mondanád neki. Mondjuk ha tényleg nincs más téma, de tényleg semmi, és ha már téged zavar, ő meg észre se veszi magát, akkor nem valami jó barátság. Kérdezz rá, mondd el neki mit gondolsz. Aztán kiderül. Sok sikert :)
3/3 A kérdező kommentje:
Csak a pláne abban van, hogy a barátján kívüli pasikról dumál. Amiről tudja, hogy nem támogatom. A barátja is megcsalta, ő is a barátját (nem is egyszer), és én meg teljesen más ember vagyok. A hűség nagyon fontos nekem. Amit ő csinál, számomra elfogadhatatlan.
2010. jún. 10. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!