Utálom az életemet! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mindent utálok ami körülöttem van, elegem van belőle...2008. okt. 28. 11:24
1/23 anonim válasza:
Hello.
Elhiszed nekem h wannak olyan emberek,akik még yobban utálTák mint te?Csak azok már eltáwoztak az élők soraiból.Először is,gondolom az mégsemmigaz h MINDENT utálsz.Ha leírnád h mit,talán segíthetnénk!
2/23 anonim válasza:
Próbáld meg szebbé tenni, keress egy barátot/barátnőt, akivel mindent megoszthatsz, akitől szeretetet kaphatsz és akinek szeretetet adhatsz, hidd el 1 jobb dolog van annál, ha szeret valaki, az, ha te is viszont szereted őt;) Járj társaságba, hallgass zenét, utazgass, sportolj ezek mind örömet okoznak:)
3/23 anonim válasza:
Gyűjts DVD-ket és nézz meg minden filmet amit tudsz, utána pedig azokhoz viszonyítsd az életed, kicsit jobb lesz nekem bevált.
5/23 anonim válasza:
mit utálsz benne?
erre a kérdésre így nem lehet válaszolni
inkább mondd el mik a problémáid pontosan
hátha úgy segíthetünk :)
fel a fejjel!
6/23 anonim válasza:
menj máshová lakni,keress új munkahelyet,járj el edzeni,változtasd meg az életed teljesen!!!hátha segít.
7/23 anonim válasza:
ird meg hany eves vagy, es valamit magadrol, csak ugy egyaltalan
8/23 anonim válasza:
Ha nagyon nem tudsz mit kezdeni, kezdj új életet. Nem csak a filmekben létezik. Költözz el (ha megoldható), új barátok, új ruhák, új munka/iskola, új TE! Változtass szándékosan, gyűjtsd össze az új életed fő jellemzőit (miket szeretnél, te milyen ember szeretnél lenni), írd le és olvasgasd, próbáld valóraváltani.
9/23 anonim válasza:
Szerintem ne utald az eletedet, hanem keress fel egy pszichologiai szakrendelest, es BESZELGESS!
Lathatod ezen a forumon is, hogy MINDENKINEK vannak problemai. Mindenki kap keresztet az elettol. Ki kisebbet, ki nagyobbat. De Te nem csak Magyarorszagot utalod?! Mert en igen.
10/23 anonim válasza:
lehet depressziós vagy,vagy korfüggő, ha fiatal vagy,mondjuk sztem a pszichológus nem mindig segít,de meg lehet próbálni.egy megoldás van!keress egy barátot akit szeretni fogsz!és ő is téged.ő szívből segít!a szeretet fontos dolog!......de mi a problémád? írd le, ne utálj minket se,senkit se...mert az élet szép te tudod mekkora ajándék hogy dobog a szíved és életet kaptál ??????????????,:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!