Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan határozzam el magam?

Hogyan határozzam el magam?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve Marihuána fogyasztó vagyok, mindennaposan. Érzem hogy nem a régi vagyok, mindenáron vissza akarom kapni önmagam, de egyszerűen nem tudom, nehéz elválasztani magamtól ezt a dolgot. Mindennap elgondolkozok rajta hogy ez így nem jó, tudom én is, arra a szintre jutottam hogy már nem akarom csinálni, de most ne nézzetek hülyének ennek ellenére csinálom.

Nem azt várom el hogy értsetek meg, csak javaslatokat hogy tudnám végleg elválasztani magamtól ezt a dolgot.

Megpróbáltam mással elterelni a gondolataim és tevékenységem, de egyszerűen újra erre az útra tévedek.

Mélységes köszönet ha végig olvastad, és a válaszért külön köszönet. 19/F

2018. febr. 16. 17:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Mar jo uton vagy hogy felismerted .

Szoval ha magadtol nem megy. Lehet fuggo vagy. Igy segitsegre szorulsz. Kerj szakembert azok biztosan segiteni fognak.

Sportolj. Meditalj .

2018. febr. 18. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!