Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy öntelt se**fej vagyok,...

Egy öntelt se**fej vagyok, zavarna egy ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Tényleg az vagyok sajnos nem tudok mást mondani...szeretem "eltaposni" az embereket, vagyis nem szeretem de egyébként, ha nem teszem szarúl érzem magam.

A lányokat is csak szexre akarom "használni" ez megváltozik?

Amúgy örök életemben önbizalom hiányos voltam, ez most jött rám.

2018. febr. 15. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Igen, borzasztóan zavarna.
2018. febr. 15. 21:22
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Igazán "szimpatikus" embernek tűnsz...
2018. febr. 15. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha az önbizalmad helyre tudod hozni, ezek a viselkedésformák, amikkel most a kisebbrendűségi érzésedet kompenzálod, leolvadnak rólad, mert már nem lesz rájuk szükséged.

Akár még normális életet is élhetsz

2018. febr. 15. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Piszkosul zavarna! A második lekezelő mondat után ott hagynálak a francba, mert az életem túl rövid ahhoz, hogy a hozzád hasonlóakra pazaroljam...
2018. febr. 15. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy reménytelen. Ha már ezz felismerted az egy jó dolog első lépésnek.

Lehet hogy vannak nárcisztikus személyiségzavar aspektusaid. Érdemes olbasgatni a témában nárcizmus, élezfolyam kulcsszavakkal.

Amúgy érző embert valószìnűleg zavarna és így mély érző komoly kapcsolatokra nem számíthatsz.

2018. febr. 16. 07:37
 6/6 anonim válasza:

Akkor zavarna, ha valaki ellent mond neked és ezt veréssel kezeled.

Alapjáraton az ilyen emberek, mint te nem feltétlen rossz emberek és mindenkinek van esélye a változásra.

2018. júl. 6. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!