Hogyan gondolkodjon pozítívan az, aki nem vallásos? Csak komoly, értelmes hozzászólásokat várok!
A 09:39-es teljesen egyetértek!
Olvasd el Vera Peiffer - Pozitív gondolkodás című könyvét, abba minden fejezet végén van ilyen "forgatókönyv", ami segít pozitívan gondolkodni. Jó kis könyv!
Ha gondolod idézhetek belőle..:)
F/18
Az a baj tudod, hogy aki el akarja űzni a negatív gondolatait, az akaratlanul is egy felsőbb hatalomhoz "fohászkodik", és onnan meríti a pozitívumokat. Gondolom nem kell leírjam mi ez a hatalom. Ha igazi eredményeket akarsz elérni kisugárzásoddal és gondolataiddal kapcsolatban, akkor tovább kell menj. Én is megtettem, mert nekem a teljes igazságra volt szükségem, nem pedig féligazságokra...
Itt van a könyv és a szerző amiből megtudhatod mit is kell tegyél, és miért is kell megtegyed, sőt azt is, hogy egyáltalán mi vagy te, mi az élet.
üdv
25/F
bocsi a lényeg lemaradt :D
Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége
Köszi,ez az utolsó két válasz igazán kedves,és építő jellegű volt....De ha már egy értelmes segítő szándékú tanácsot kapok, már az is elég. Az első az volt....
Én írtam őket, és nem nagyon értem, mi bajod velük, segíteni próbáltam. Én nem látok semmi sértőt abban, amit írtam, ha neked mégis az jött le, hogy szemétkedni akartam, akkor elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!