Most ez normális vagy nem? Mit gondoltok?
Az utóbbi időben nagyon sok csalódás ért.Volt két legjobb barátnőm,az egyik altalanosba,de vele azért szakadt meg a kapcsolat mert nem keresett,viszont most is meg rám írogat mert úgymond tanácsokat ker folyamatosan.Kihasznal,egy szóval.:D A legutóbbi barátnőm,akit gimibe ismertem meg,a többi osztalytarsammal együtt szúrt hatba akiket szintén jó barátomnak tartottam.10 honapig kiadta magát interneten a barátnőm másnak,mármint egy fiúnak.En azt hittem,hogy van egy fiú akit erdeklek,cseteltem is vele.Kitalalt mindig valamit miért nem tudunk találkozni(igen nem vagyok hülye,nyilván ha nem hittem volna el az amúgy elég hihető sztorit nem beszéltem volna a sráccal,aki ugye amúgy az EN legeslegjobb barátnőm volt aki már szinte a testvérem.)Beadadta velem hogy szeret stb.En nagyon összetörtem amikor majdnem egy év után kiderült hogy ő volt.Azt hogy miért csinálta arra nem kaptam választ,viszont ők úgy állították a többiek akik tudtak róla hogy év elején nehéz volt hozzám közel kerülni,és ezért csináltak hogy megismerjenek.Plusszba hozza teszem hogy a srác,aki helyében írt rám a barátnőm létező ember,aki ráadásul képei alapján pesti.Probaltam megtalálni,és mai napig a fejembe van a srac arca,de sose derül ki.
lényeg a lényeg ez után kicsit befordultam,egyedül maradtam,nem volt barátom egy se,ez nyáron derült ki nem mellesleg.
Közben mi másik városba költöztünk,ahol szintén nincs senki.
Van egy régi barátom,aki mikor még anno ezen a helyen mikor laktunk osztálytársam volt.Talalkoztam már vele sokszor,de valahogy nem vagyok a társaságára.Egyszeruen vannak olyan emberek(akikett ugye nem érzek közel),akiknek nincs kedvem a társaságához.
Normális ez?Ha pl egy olyan fiú lenne ,akivel mondjuk inkább párkapcsolat szempontjából kepzelnem el később más lenne.Vagy ha olyan ember akit igazán szeretek és közel áll hozzám azzal elmennek ide oda,de valahogy senkit se kedvelek igazán és nincs kedvem olyan emberekkel baj csevegni akiket nem szeretek :)
Az osztályban is olyan,csak úgy elvagyok mindenkivel de senki se érdekel úgy igazán ezért nincs is kedvem velük lógni.
Ez mit jelent?Ez nagyon nagy baj?köszönöm a válaszokat előre is.
Semmi sem baj :)
Ilyen helyzetben mindenki van/lesz/már volt. Nekem fiatalon nem voltak barátaim. Emlékszem hogy iskolába kerülve elképesztően nehéz volt barátokat szereznem és az osztályból mindenki utált, vagy nem érdekelte hogy mi van velem.
Persze ott volt a testvérem és drága jó anyám akikkel jó viszonyunk van szerencsére, de az egyáltalán nem az amit szerettem volna.
Lényeg a lényeg hogy nagyon nagyon vágytam arra hogy valakvel végre ilyen szinten tudjak időt tölteni, valaki akit a barátomnak tudhatok.
5től-8ig már nem utált mindenki, de még mindig nem igazán volt barátom :D
Gimnázium második osztályában végül elmentem egy régi osztálytársammal aki elhívott az ő új társaságába(nem tudom miért, mert nem voltunk olyan hű de jóban, csak együtt játszottunk néha neten). Ott pedig kinyílt a világ. Megszüntek az osztálytermi korlátok és egy barátságos légkörben csodásan érezte magát mindenki, mindenféle státuszharc, ármánykodás stb, stb nélkül. Ott lettek barátaim, Az egyetem pedig azóta is csupa móka és kacagás.
A lényeg:
Ki kell lépned a komfort zónádból. Nem kell bekalitkázni az embereket(értem, van aki aztán a fején is álhat akkor is leszarom, de...) hogy jó, rossz, potenciális barát/nem barát. Halgass meg embereket, mindenki csak beszélni szeretne, akivel van dolgod mint ember az biztosan vissza fog kérdezni hogy: Na és akkor veled mi is van?
A barát az akivel éppen ugyan abba az irányba tartotok és segítetek egymásnak haladni, élvezitek egymás társaságát. Tehát hogy emberek tudjanak hozzád kapcsolódni és te tudj emberekhez, ahhoz valamerre el kell indulni.
A barátság nem örök dolog. Úgy változik ahogy az orientációid. Ezért ne várd el senkitől hogy örökre a barátod legyen, mert az akkor már nem természetes ha magától nem abba az irányba megy mint te, de te mégis szeretnéd hogy arra menjen.
Remélem nem túl elvont a fogalmazásom. Ha valami nem világos kérdezz vissza nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!