Hogyan lehet túlélni a viszonzatlan szerelmet?
Én is ebben a cipőben járok!!
S már sajnos sokat szenvedek ez miatt meg minden s terveztem lassan el kéne mondanom annak a bizonyos személynek mit is érzek iránta.. Mert így meg fogok bolondulni meg olyat tennék amit nem kéne... :S
Nagyon szeretem Ő a mindenem...S valamiért azt veszem észre hogy Ő is szeret engem bár ez lehet az miatt van hogy nekem legyen jó nem tudom... Meg van amikor rám jön hogy áhh sose lesz az enyém meg ilyenek aztán depis leszek..Sajnos nagyon pesszimista vagyok...
Hát mindegy remélem a legjobbakat...ha meg nem lesz az enyém akkor felesleges élnem...Nekem csak Ő kell senki más... :'(
Most ez biztos nem túl nagy segítség.De elég sok ideig, pontosabban 3 és fél évig ugyanebben a cipőben jártam. Egy régi barátomba szerettem belé, aki egy idő után nem is állt már szóba velem, nem tartottuk a kapcsolatot. Nagyon nehéz volt, tudta hogy kedvelem, de ő semmit sem érzett. Borzasztó nehéz érzés volt, mert senkit sem tudtam az ő helyébe képzelni, ő jelentett számomra mindent. Rengeteget sírtam, de nem tudtam mit tenni, nem irányíthattam az érzéseit. Aztán egy nap feltűnt egy ismeretlen, és valamit éreztem, bár nem kerítettem nagy jelentőséget neki. Aztán egyre többször láttam az idegent, és kezdtem megismerni. Most jól kijövünk, és lehet hogy lesz belőle valami.:)
Szóval sosem hittem volna, hogy találok valaki mást, és nagyon nehéz volt ez a három és fél év, de túléltem, mint mindenki más, aki ebben a helyzetben van. Neked is ezt ajánlom, ne csüggedj el, mert biztosan találsz valakit, ha most még nagyon hihetetlenül hangzik is.
Sok sikert!
Tudom régi már, de hátha nézi valaki...
Mi van akkor ha nem akarom elengedni? Mert még ezt a kínlódást is egyfajta kötődésnek érzem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!