Miért utál mindenki?
En is egyeetértek az elottem levo valaszadoval de en inkabb azt tanacsolom hogy probalj meg nem foglalkozni veluk es kirohogni oket. Lehetsz egy kicsit flegma hogy latszodjon lepereg rolad az egesz. Mert tudjak hogy fel tudnak idegesiteni es ezt kihasználják. Én is eleg ingerlekeny vagyok sot egyszer oran felalltam azt tarkon b****m egy srácot de nem nagyon segitett. Az egyik osztálytársam is olyan mint te es folyton csak arrol dumal hogy ezek a ki*****tt fiuknak ugy levagna a fejet stb. Neki is ugyabezt mondtam. Velem is az volt egy ideig ami neled de amikor csak lenézoen rohogtem egyet vagy meg se hallpttam azota tolem fel mindenki😂 tudom hogy ez igy nagyon ugy hangzik hogy legyel olyan flegma hp mint a filmekben de ez nem fogja igazan megvaltoztatni a belsod. Remelem ez majd bavalik.
Ui; amugy regen engem mindenki tok birt meg nepszeru voltam de aki feltekeny volt az mindenfele pletykakat terjesztett rolam h k**** vagyok meg ilyesmi SŐT valaki azt is mondta hogy RAMNYITOTT A MOSDOBAN MASZTURBALAS KOZBE!! WTF???!!
Tehat lathatod en is kiakadtam xdd nyugodtan irj privatban. :)
Az 5-ös válaszolónak is írom: az egyáltalán nem lesz jó, ha ti privátban egymást fogjátok hergelni a többiek ellen. Inkább valahogy kezelni kellene a helyzetet. Ha te (kérdést kiíró) nem a saját bicikliddel bicikliztél, akkor,ha az elromlott, amikor leestél, igenis neked kellene (ill. a szüleidnek) megcsináltatni. Nem neked állni feljebb!
A gyerekek biztos nem ok nélkül "utálnak", lehet, nem találod a megfelelő hangot velük, vagy nagyon hamar felhúzod magad. Próbálj mindent elengedni a füled mellett (az 5-ösnek is ezt tanácsolom), ne is válaszoljál nekik, vagy valami egész másról kezdjél el beszélni: láttátok a tv-ben tegnap ezt meg ezt a filmet? Vagy ki fog hétvégén korcsolyázni jönni, vagy valami ilyesmit mondjál, amikor valaki bosszant. Vagy csak egyszerűen hagyd ott őket, menjél le az udvarra. Amíg azt látják, hogy te ugrasz, ha piszkálnak, akkor nem is fogják abbahagyni. Vagy ha annyira elviselhetetlen, menjél másik osztályba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!