Miért utál mindenki?
Figyelt kérdés
10.es vagyok fiú tavaj mikor idejöttem ebbe a gimnáziumba nagyon kövér voltam akárhányszor csak az udvaron át mentem mindenki csúfolt meg hogy minek megyek le a lépcsőn amikor gurulni is tudok. Ebből lett elegem és nyáron lefogytam több mit 20 kg ot Az idei tanévben meg azzal csúfolnak ,hogy szemüveges vagyok meg ,hogy nincs i phone om plusz kiderült ,hogy matekból bukásra állok és ezzel is csúfolnak azon gondolkodom ,hogy öngyilkos legye e? Elmenni nem tudok másik iskoláva mert túl messze lenne.2015. jún. 12. 15:58
1/6 szántóvető válasza:
az élet egy nagy csatatér.ha nem küzdesz eltaposnak.ez minden közösségben így van,soxor még a munkahelyeken is.ha erővel nem vívsz ki magadnak tiszteletet akkor folyamatosan fognak piszkálni.az öngyilkosság a legrosszabb megoldás,még előtted az élet.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Most már kibírom ezt az egy hétfői napot.
2015. jún. 12. 20:52
4/6 anonim válasza:
Ha magadban kárt teszel akkor hagyod őket nyerni... én megmondanám nekik mint ahogy meg is szoktam hogy undorítónak tartom a külső alapján megítélő embereket és hogy tényleg olyan jo érzés e másokat porig alázni összetörni pár percnyi dicsőségért aztán azt akik ezen nevetnek hogy jó e felmagasztalni és támogatni a gonoszat mert ebböl szerzi az erejét és ha már nem lesz más őket fogja kinozni bántani..és azért sem öngyilkos lenni inkább megpróbálni felnyitni a szemüket!
5/6 anonim válasza:
Ja és légy erős és sose feletsd el hogy nincs igazuk mert ha te nem bántasz másokat máris sokkal értékessebb ember vagy és sokk jobb.
6/6 anonim válasza:
Senki sem mondta, hogy az élet könnyű. Belém azt nevelték, hogy ha gyenge vagy eltaposnak. Nem lényeg a kinézet és hogy nincs iphonod. Küzdj magadért és az eszméidért. Ez a legfontosabb. Aki látja azt hogy te milyen vagy és látja az eszméidet könnyen akadnak a termeszetedhez hasonló barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!