Miért utál és bánt mindenki? csak mert kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Nagy darab és még kövér is vagyok igy mindenki lelkileg és testileg is (már mint úgy értve ha valami van had kapjon ő mert ő nagy és kövér). Folyton kinevetnek, csúfolnak. Miért van ez?? vagy mit tegyek hogy ne legyen???2015. febr. 2. 21:04
1/2 anonim válasza:
Figyelj ha ez megnyugtat (nem fog) nem kell se kövérnek se csúnyának se semmilyenek lenned ahhoz, hogy ki ne állhasanak. Én egy normális kis gyerek voltam és egy távóli suliba mentem elsősnek és senkit sem ismertem. És az egész osztályt az hozzta össze, hogy engem és egy testesebb fiút piszkáltak. Én 6 osztályos felvételivel eltudtam menekülni, de neki nem volt ekkora mázlija.
Eyépént érzékeltem, hogy felsőben valamivel kiengyensujozottabbak voltak. Szóval csak kitartás :) úgyse velük fogod leélni az életed :)
Ui: Tomi nem te vagy az???
2/2 A kérdező kommentje:
nem, nem tomi vagyok. És hát felsőben?? nem tudom mit jelent ez de 19 éves vagyok ez évben éretségizek. Ezt tudom el felejtetem bocsánat
2015. febr. 7. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!