Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Anime rajongók, ilyen nálatok...

Anime rajongók, ilyen nálatok is van?

Figyelt kérdés
Elkezdtem nézni egy animét és az egyik szereplőben magamra ismertem, mert vannak hasonló tulajdonságaink. De egy ideje mégjobban olyan lettem mint ez a szereplő! Ez részben szándékos a testtartásaira vonatkozólag, például szándékosan karba tett kézzel állok sokszor (bár ezt régen is csináltam, de most már gyakrabban csinálom, és néha már szándékosan, mert a szereplőre akarok hasonlítani) Már a beszédstílusát is egyre jobban átveszem! Pedig azt nem direkt csinálom, mert eddig is hasonlított a beszédstílusom a szereplő beszédstílusához de mióta ezt az animét nézem, azóta még jobban olyan stilusban beszélek mint ő. Nagyon beleélem magamat minden animébe és már sokat láttam de ilyen eddig még nem fordult elő. Tudat alatt utánozni akarom vagy mi történik? Nektek is van olyan anime szereplőtök akire hasonlítani akartok?

2017. dec. 27. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Háát, ilyen még nem volt. Viszont a beszédstílus hasonlósága meglepő, mert a magyar felirat nagyon rossz szokott lenni, nagyon félre szokták fordítani a dolgokat, legalábbis stílus szinten.
2017. dec. 27. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem olyan gáz, már ha nem valami irritáló tsunderére akarsz hasonlítani. Ki a szerencsés?
2017. dec. 27. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem, én már rég kinőttem ebből az idétlen korszakból.
2017. dec. 28. 12:22
 4/4 anonim válasza:

Fél éve láttam egy animét amiben a kedvenc szereplőm paradicsomot evett mindig, azóta minden nap eszek egy paradicsomot.

És mióta láttam a Tokyo Ghoult úgy ropogtatom az ujjam mint Kaneki és Jason :D

2017. dec. 28. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!