Baj ha rajongok értük?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az Operett színházat és vannak páran a tarsulatbol, akikért teljesen oda vagyok. Viszont a környezetemben nincs senki akivel lenne ilyen, szüleim meg csak mosolyognak rajtam.
16/L
2016. nov. 4. 08:02
1/11 anonim válasza:
Dehogy baj, teljesen normális. Van aki filmszínészekért vagy énekesekért van oda. Ha valaki nem megy át szélsőségekbe, akkor nincs ezzel probléma. Én valamiért a brit színészeket bírom nagyon. Örülj neki, hogy te elérhetőbb közelségben találtál hobbit, nekem Londonig kellett utaznom, hogy találkozhassak a kedvenc színészemmel.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi :) Én sem találkoztam még velük úgy direkt, csak olyan volt hogy szembejöttek velem az utcán
2016. nov. 4. 09:20
3/11 anonim válasza:
Első vagyok. Én találkoztam a kedvenc színészemmel, csak épp Londonig kellet utaznom, hogy beszélhessek vele. :D
4/11 A kérdező kommentje:
bocsi, félreértettem.
2016. nov. 4. 23:13
5/11 anonim válasza:
Miért lenne baj? Órási rajongótáboruk van. A lapforum.lap.hu oldalon a legaktívabb a topicjuk. Nézd meg.
6/11 anonim válasza:
Szia, üdv a clubban :D én ezt egyáltalán nem tartom bajnak, sőt, baromira örülök neki, mindig a barátaim is mondják, hogy irigyelnek, hogy 'bármikor' találkozhatok velük, nem kell átutaznom kontinenseket :D Ki a kedvenced? Vagy tudod mit, inkább írok privátban :D
7/11 anonim válasza:
Szia!
Csatlakozom az előttem szólókhoz: Amíg nem vagy mániákus rajongó,addig szerintem semmi gond.
Én is rajongok onnan pár emberért (Janza Kata,Peller Anna,Fischl Mónika,Szinetár Dóra,Szendy Szilvi,Vágó lányok),az egyik rajongói oldalára még rap szövegeket is írtam kommentben.
8/11 anonim válasza:
Utolsó, férfi vagy, ugye? :D (csak feltűnő hogy csak nőket soroltál fel :D)
10/11 anonim válasza:
Dehogy baj!!! :D én is imádom az Operettszínházat és büszkén vállalom is a suliban :)
Mellesleg a színészek nagyon aranyosak és kedvesek :D már a társulat negyedével van közös képem vagy aláírásom :)
Jó hogy vagyunk még ilyenek :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!