Baj ha rajongok értük?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az Operett színházat és vannak páran a tarsulatbol, akikért teljesen oda vagyok. Viszont a környezetemben nincs senki akivel lenne ilyen, szüleim meg csak mosolyognak rajtam.
16/L
2016. nov. 4. 08:02
11/11 anonim válasza:
Istenem! Hülye kérdés. Nem hogy baj...ez jobb mintha tucat amerikai énekesekért meg színésznőkért rajonganál.
Én nem szeretem a rajongás szót, de sokszor én is túltolom az Opi iránti rajongásomat. (Operrttszínház :D).
Pelenkás korom óta nézek előadásokat ott, és mondhatom hogy olyan szuper darabokon nőttem fel, mint az Elizabeth, Rómeó és Júlia, Szépség és a szörny, Abigél, Rudolf, Mozart!, Menyasszonytánc..stb stb.
Kedvenc színészem: Szabó P.Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Kocsid Dénes, Oszvald Marika, és gyakorlatilag mindenkit szeretek :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!