Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy valakit...

Miért van az hogy valakit nagyon szeretek? Pedig csak pár éve ismerem, de már olyan mintha 20 éve ismerném, és annyira szeretem, szó szerint "rajongok" érte, mindig ő jár a fejembe, mindig látni szeretném! Ennek mi az oka?

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennek mi az oka? Alighanem az lehet a magyarázat, hogy emberből vagy, s ez a lény itt, ezen a sártekén szeret ilyen lenni, s néha tényleg ilyen. Nincs ezzel semmi baj, főleg, ha viszonzásra is találsz. Nehéz tanácsot adni akkor, ha a dolog egyoldalú. Az észérvet te is tudod erre, de a szív gyakran áll haragban az értelemmel.
2012. febr. 18. 11:57
 2/3 Máffyn válasza:
Ez több mint rajongás , szerintem. 'szerelem"
2012. máj. 29. 00:08
 3/3 A kérdező kommentje:
szerelmes nem lehetek belé, hisz ő is nő ... és lezbi meg nem vagyok ..
2012. máj. 30. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!