Ciki ha karácsonyi rénszarvasos polóba vagyok? (A többi lent. )
Figyelt kérdés
Holnap a suliba mindenkin kell, hogy legyen valami karácsonyi. Nekem rénszarvasos piros karácsonyi polóm van és ez gáz? Úgy értem nem dedós? Félek, hogy lejáratom magam mindenki előtt. A többieken lehet, hogy csak egy mikulás sapka lesz. Rajtam meg egy ilyen poló. Már előre félek. Szerintetek nagyon ciki leszek??
(A poló amúgy anya szetint nem gáz. Egy rénszarvas van rajta, de akkor is félek, hogy ciki meg, hogy dedós)
2017. dec. 14. 22:43
1/7 A kérdező kommentje:
*szerint
2017. dec. 14. 22:44
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. dec. 15. 00:07
4/7 anonim válasza:
Hát ha a 30 éves munkatársamon nem gáz a mikulás sapka meg a rénszarvasos pulcsi, akkor szerintem egy iskolás korú gyereken sem az.
5/7 anonim válasza:
Poénnak is föl lehet fogni. Pl el tudok képzelni egy olyan szituációt, hogy egy népszerű fiú az iskolában, aki még mondjuk más osztályokban is népszerű, a poén kedvéért fölvegyen egy olyan, akár rózsaszín, bandás pólót, amilyet ő , vagy akár mindenki gáznak tart, csak úgy heccből, a poén kedvéért, merthogy az mekkora vicces:) És direkt azért venné föl, mert alapot adhatna az embereknek a közös nevetésre, röhögcsélésre, és jó kedvre derítene másokat; szerintem óriási lenne!:) Szóval még a poén kedvéért is lehet ilyen pólókat fölvenni, egy rénszarvas meg pont nem is gáz, hanem aranyos, de ha valaki beszólna érte, csak rávigyorogsz; hát amúgy is, a karácsony a szeretet ünnepe; meg amúgy rávigyorogsz, mintha te is poénra vennéd, hogy hú milyen pólóban mertél bemenni:D Mert ilyen menőzésből-arcoskodásból, poénból is lehet tényleg ilyet csinálni, és akkor együtt röhögtök majd rajta:D
6/7 anonim válasza:
*Amúgy,mégegyszer mondom, a rénszarvas az nem gáz; amúgyis, az volt a kikötés, hogy valami karácsonyit vegyetek föl, te pedig majd megmondod, hogy ezt találtad otthon, ozt cső! XD:D Nem kell ebből ügyet csinálni, nem eszik olyan forrón a kását!:D
7/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm utolsó válaszoló! :)
Nem volt semmi baj. Volt olyan aki nálam sokkal gázabb ruhába volt. Szóval nem éreztem magam.olyan rosszul! :) Köszönöm az összes választ! :)
2017. dec. 15. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!