Csak nekem nincs most karácsonyi hangulatom?
Figyelt kérdés
Nincs hó az egy dolog, de mintha nem is lenne karácsony, egyszerűen nem érzem azt a hangulatot.
Csak egy átlagos nap.
2013. dec. 24. 10:28
1/9 anonim válasza:
Te a gondolataimban jársz?:-) Mert nekem sincss karacsony hangulatom.Épp arra gondoltam h olyan mint egy átlagos nap.Nincs meg a hangulat ezen az éven valahogy.
2/9 A kérdező kommentje:
ugye hogy ugye :D
2013. dec. 24. 11:21
4/9 anonim válasza:
3 éve nincs már ünnepi hangulatom ilyenkor...
szóval nem vagy egyedül
annyi a különbség, hogy nem kell menni dolgozni.
5/9 anonim válasza:
nekem sosincs ünnepi hangulatom,minden karácsony rosszul telik nálunk,mert a rokonoknál összegyűlünk és a rokonaim között bőven vannak olyanok,akik elakarják intézni,hogy minél pocsékabb karácsonyod legyen-.-
6/9 anonim válasza:
Én Karácsonykor mindig szomorú vagyok. :S Nem tudom miért. Idén Karácsonyfát se állítottunk. Ajándékokat se nagyon kapok és én se tudok venni másnak, mert nincs rá pénz.
De azért megvan a hangulatom, karácsonyi filmeket nézek, zenéket hallgatok. :)
7/9 anonim válasza:
Nekem sincs, mert ugyanolyan nap mint a többi, csak többet eszek. Mi nem szoktunk ajándékozni se. A rokonok se gyűlnek össze. A szüleim dolgoznak, igaz hamarabb hazajönnek, de akkor is. Jó lenne, ha az egész nagy család összeülne és együtt vacsoráznánk. Sajnos már csak a szüleimre számíthatok igazán. A szilveszter jobb, mert azt a barátokkal töltjük. Most nagyon nosztalgikus hangulatba vagyok és hiányzik az, ami rég volt.
8/9 anonim válasza:
Hasonlóképp vagyok, bár ilyen sz*r karácsonyom sem volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!