Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj az ha gyűlölöm a saját...

Baj az ha gyűlölöm a saját hazám? ( Magyarország )

Figyelt kérdés
Igaz még fiatal vagyok de tiszta szívemből gyűlölöm ezt az országot és a benne lévő emberek 90%-àt . Nagyon vágyom külföldre bárhova csak messze innen jövőre el is fogom hagyni az országot úgy látszik . Csak tudni szeretném hogy más is van e így vele , vagy ez baj ? Ne kérdezétek miért vagy mit nem szeretek benne mert mindent utalok itt . A csaladomon és barataimon kívül minden mást, minden témát legyen az politika , szimplán egy ember aki szembe jön velem vagy csak egy hely .
2017. dec. 6. 16:28
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Mi a súlyos abban a kijelentesben amit tettem ? Mesélj :)
2017. dec. 10. 18:19
 32/35 anonim ***** válasza:
0%
Istenem, de gyerek vagy.... Szóval gyűlölsz itt kilencmillió embert akik sza.rt se vétettek ellned. Gyűlölöd a hazádat- Nem a politikusokat akik ide juttatták, a hazádat- de rákérdezel hogy mégis mi súlyos kijelentést tettél.
2017. dec. 10. 18:22
 33/35 A kérdező kommentje:
Írtam én hogy nem gyűlölöm a politikusokat ? Mi baj van azzal ha nem szeretem a magyarokat ? Emiatt nem fogsz jól aludni talán ? Van aki az Y nem szereti van aki az X-et. De egyébként valószínű hogy napokban megyek fel körbe nézni pár napra külföldre majd leírom mit tapasztaltam habár pár nap alatt sokat nem fogok valószínűleg de kíváncsi leszek jó pár ember fejére amikor majd leírom milyen fogadtatásban volt részem csak nehogy akkor elfelejtsetek írni ;)
2017. dec. 10. 18:27
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
Fárasztó vagy... Nem is ismered a magyarokat.
2017. dec. 10. 18:48
 35/35 anonim ***** válasza:
0%

Te nem a magyarokat nem szereted. Csak szimplán buta vagy, és pökhendi. Legalábbis erre engedsz következtetni.

Szóval úgy döntöttem, picit szembesítelek a dolgokkal, akkor már én is.

1, Gyűlölni az országot - Ez szimplán hülyeség, ezzel nem is foglalkozok.

2, A benne levő emberek 90 százaléka - Ez elég nagy felületességre utal. Mindig is könnyebb a rosszat észrevenni, mint a jót. Szerintem nem jársz elég nyitott szemmel a világban, és hidd el, ez máshol is bajt okozhat, nem csak itt.

3, "nem leszek bunkó olyanokkal akit nem is ismerek vagy ilyesmi" - Ezt már sikerült megcáfolnod. Éretlen vagy még. Nem kell mindenen felkapni a vizet. Ha nem igaz rád, akkor meg ne is foglalkozz vele.

4, "Hazánkban (magyarban) van a legtöbb alkesz és saját gyerekét bántó vagy családi erőszakot elkövető ember ? Igen !" - Itt is megvan a lehetőség, hogy ne olyan emberekkel kerülj egy háztartásba, akik a sárga földig isszák magukat. Oda kell csak figyelni, hogy kikkel barátkozol. És így már nem lesz országfüggő. A statisztikát itt kidobhatod a kukába. Ha teszemazt, az Egyesült Királyságban van a legtöbb bűnelkövetés, akkor azt az országot kéne utálnod a legjobban, nem?

5, "Ezt most lathatatlanban mondom de szeirntem a rasszizmusban is ott vagyunk a dobogón" - Veled együtt. :/

68%-os válaszolónak igaza van abban, hogy proli mentalitással vágsz bele a nemzetközi pályába. És hidd el, ha ezt fogod a későbbiekben is képviselni, sehol se fogsz tudni érvényesülni.

Próbáld meg a hibáidat kicsorbálni. Legyél ember, ne egy állat.

2017. dec. 10. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!