Baj az ha gyűlölöm a saját hazám? ( Magyarország )
Te nem a magyarokat nem szereted. Csak szimplán buta vagy, és pökhendi. Legalábbis erre engedsz következtetni.
Szóval úgy döntöttem, picit szembesítelek a dolgokkal, akkor már én is.
1, Gyűlölni az országot - Ez szimplán hülyeség, ezzel nem is foglalkozok.
2, A benne levő emberek 90 százaléka - Ez elég nagy felületességre utal. Mindig is könnyebb a rosszat észrevenni, mint a jót. Szerintem nem jársz elég nyitott szemmel a világban, és hidd el, ez máshol is bajt okozhat, nem csak itt.
3, "nem leszek bunkó olyanokkal akit nem is ismerek vagy ilyesmi" - Ezt már sikerült megcáfolnod. Éretlen vagy még. Nem kell mindenen felkapni a vizet. Ha nem igaz rád, akkor meg ne is foglalkozz vele.
4, "Hazánkban (magyarban) van a legtöbb alkesz és saját gyerekét bántó vagy családi erőszakot elkövető ember ? Igen !" - Itt is megvan a lehetőség, hogy ne olyan emberekkel kerülj egy háztartásba, akik a sárga földig isszák magukat. Oda kell csak figyelni, hogy kikkel barátkozol. És így már nem lesz országfüggő. A statisztikát itt kidobhatod a kukába. Ha teszemazt, az Egyesült Királyságban van a legtöbb bűnelkövetés, akkor azt az országot kéne utálnod a legjobban, nem?
5, "Ezt most lathatatlanban mondom de szeirntem a rasszizmusban is ott vagyunk a dobogón" - Veled együtt. :/
68%-os válaszolónak igaza van abban, hogy proli mentalitással vágsz bele a nemzetközi pályába. És hidd el, ha ezt fogod a későbbiekben is képviselni, sehol se fogsz tudni érvényesülni.
Próbáld meg a hibáidat kicsorbálni. Legyél ember, ne egy állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!