Baj az ha gyűlölöm a saját hazám? ( Magyarország )
Én pedig nő mint nap találkozom olyan emberekkel akik megàllitanak az utcán hogy hé haver nincs egy cigid? Mire én nem cigizek neharagudj , erre a válaszra neki úgy látszik már van indoka belém állnia . Következő , lemegyek kicsit rugdalni a foci pályára akár egyedül akár barátokkal mindig van egy olyan ember aki részegen oda jön és belénk áll csak mert ő szerinte mi vagy menozunk vagy csak jól esik neki hogy masokba tud belekötni mert ő semmire nem vitte az életében . Harmadik ? Hazánkban (magyarban) van a legtöbb alkesz és saját gyerekét bántó vagy családi erőszakot elkövető ember ? Igen ! . Ezt most lathatatlanban mondom de szeirntem a rasszizmusban is ott vagyunk a dobogón . Máshol is élő fordulnak ezek a dolgok amiket felsoroltam csak nekem nem mind1 hogy évente egyszer vagy évente több mint 50x . Lehet nem fogom jól érezni magam kint és csalódni fogok ez az élet része de tudod akkor érezném magam a legrosszabban ha kimennék és vissza jonnék. Úgy gondolom mindenki maga alakítja a jövőjét lehet valaki itt is gazdag és kint is de szerintem az akarat fog végül úgy is dönteni. Magamnak és mindenki más ketelkedo embernek fogom bebizonyítani hogy mennyire más (jobb) az élet kint mint itt . De ha neadj isten tévednék és nem úgy alakulnak a dolgok ahogy terveztem arra a szavamat adom te leszel az első akinek megírom "Neharagudj igazad volt".
Ha sikerül is írok :D
Ékezet és egyéb helyesírási hibákért elnézést telefonról írtam és siettem.
"Nem lenne egyszerűbb bevallani, hogy nehézfejű vagy, továbbtanulásra esélyed sincs"
Na látod éppen ezt szeretem itt a legjobban megprobàlsz leírni úgy hogy nem ismersz . Miből gondolod hogy nincs esélyem tovább tanulni ? Egy kérdésből megàllapitottad és most én vagyok a buta tudatlan kisgyerek akinek megprobàlod beadni a kamu dumàid és a többi embernek aki ezt olvassa ? Volna ide egy talalos kérdésem . Attól mert Pista nem tud főzni Gábor sem fog tudni ? Ez alatt azt értem csak mert neked nem jött össze valami kint vagy számodra negatív élményeket eltel meg és ezzel megprobàlsz másokat riogatni és kiokatni , leírni csak , hogy utána büszkén lefekudj aludni ? Érdekes képzeld nekem már jó pár ismerősöm volt kint és visszajöttek . De nem azért nehogy örülj mert olyan volt ahogy te megprobàlod beadni . Megszedték magukat és vissza jöttek mivel valami ide kötötte őket vagy csak szeretek itt élni velem ellentétben. Na de mind1 nem is magyarazkodom neked legyen tiéd az utolsó szó írj le még pár sor kamu szöveget hogy a Csendes Óceánban beszéltél Poseidonal ;)
Ja, hogy nem vetted észre a poént?
" mindig van egy olyan ember aki részegen oda jön és belénk áll csak mert ő szerinte mi vagy menozunk vagy csak jól esik neki hogy masokba tud belekötni mert ő semmire nem vitte az életében ."
" írj le még pár sor kamu szöveget hogy a Csendes Óceánban beszéltél Poseidonal ;)"
Látod? Mehetsz akárhová, kisfiú, a proli mentalitásodat viszed magaddal, mert benned van - és nem a honfitársaidban.:D
Próbálsz vicces lenni csak nem sikerül . De ha annyira nevetni akarsz akkor a helyedben bele néznék a tükörbe ;)
Habár inkább ne mert csak elszégyellenéd magad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!