Baj az ha gyűlölöm a saját hazám? ( Magyarország )
Ha a hazádat utálod, az baj. Az ország maga nem tehet arról, hogy az emberek egy része megvezethető barom, agyatlan, primitív idióta, akik képtelenek az önálló gondolkodásra és hagyják, hogy egy csapat genetikai hulladék bűnöző uralkodjon felettük és mindent megmérgezzen, beleértve az általános gondolkodást is. Ezeket gyűlölheted, ez teljesen természetes dolog, de ne keverd őket össze magával az országgal. Gyűlöld azt, aki kiszolgálja ezeket a férgeket, aki úgy néz fel az elmeroggyant zsebdiktátorra, mint Jézusra és aki a nép képviseletében lopja és rabolja szét az országot. Gyűlöld azt, aki élhetetlenné teszi az országot, de gondolj arra, hogy ha minimális mértékben is, de részt veszel abban, hogy ezeket eltakarítsuk, segíthetsz egy olyan országot felépíteni, ahol te is szívesen élsz majd.
4-5 válaszoló :
Nem 10 éves vagyok hanem 18. Igen lehet ez még nem elég ahhoz hogy 18-évesen "tapasztalatlanul" ilyen dolgokat mondjak. És nem - nem találkoztam még a 90%-al de nem is akarok mivel megvan a magam véleményem , gondolatom amiben hiszek és úgy vélem nem oktalanul saját tapasztalatból is szereztem párat hála a jó pár *tisztességes* Honfi társnak .
7 válaszoló :
Tisztában vagyok vele , hogy kint sincs a bableves húsból viszont sokkal jobbak a megélhetési lehetőségek és ha az ember társít maga mellé némi nyelvtudást amit idővel fejleszt úgy gondolom teljes életet élhet kint egy először idegen Országban messze a szülő földjétől. Igen utálok egy ismeretlent aki szembe jön velem mert nem kell három szem hogy észre vegyem hogyan néznek a másikra az emberek legyen annak az illetőnek bármilyen is a bőrszíne . Azt nem állítottam hogy mindennel és mindenkivel bajom van csak a többséggel de ez is szerintem egyén függő kinek a pap kinek a papné.
A problémák elől nem szeretnék menekülni éppen , hogy leküzdeni akarom őket de ha valakinek anyagi problémái is vannak albérletet fizet egyedül él nem hiszem , hogy az itteni átlag keresetből mehetne hétvégenként a boltba költekezni . De ez is persze egyén függő valakinek több van valakinek kevés de akinek több van és nincsenek anyagi bajok az vélhetően nagyobb eséllyel szeret itt Magyarban élni mivel ha nem is jön ki az emberek többségével akkor sem kell azon streszelnie , hogy holnap miből fog venni főzni valót vagy ha gyereke van miből fedezi neki a létfontosságú dolgokat .
9-es válaszoló :
Azért vagyok buta mert leírtam a saját véleményem? De ha ezzel valakit megbàntottam utólag is elnézést . Nincs sok gőzöm az országról ebben igazad van de éppen elég az amennyit már láttam most és átéltem .
12-es válaszoló :
Nem azért akarok kimenni , hogy milliomos legyek és szorhassam a pénzt mindenre amire eddig nem tudtam . Jobban vàgyodom kintre érdekelnek a kinti "szokások" megszeretném ismerni az embereket az országot és ha lesz lehetőségem inkább segitem a munkámmal az éppen adott ország "fejlődését" .
Köszönöm mindenkinek a válaszokat .
"Azért vagyok buta mert leírtam a saját véleményem?"
Nem. Azért vagy buta, mert nagy szavakkal dobálózol, saját bevallásod szerint sem ismered az országot, amit "gyűlölsz", sem az embereket, akiket ránézésre utálsz, és azt hiszed, hogy egy számodra szintén ismeretlen országba menekülés majd minden gondodat megoldja. Azt hittem, olyan 13-14 éves lehetsz, még ahhoz a korhoz képest is éretlen ez az ovis szintű "utállak, megyek világgá!" toporzékolás, 18 évestől pedig végképp többet várna az ember.:-)
Szevasz haver!
20 éves kis fráter vagyok, nem épp a legjobban kereső emberke vagyok én se, egész biztos helyem lenne kint külföldön, de én picit felelősségemnek érzem hogy itt maradjak ebben az országban.
Én itt tanultam meg élni, nekem magyarország mindent megadott ahhoz, hogy élni tudjak, bár kétségkívül jobban élhetnék külföldön. De tudod én valamit tenni szeretnék ezért a földért.
Csak tudod, ez nehéz, ha mindenki elmegy külföldre, vagy elkábította őket a köztévé.
" Az ha te már olyan korban vagy , hogy inkább itt maradsz mert lehet hogy szeretsz itt élni de ha meg nem akkor meg lehetséges túl lusta vagy bármit is tenni afelől hogy jobb életed legyen de ha neked elég jó életed van akkor becsüld meg."
Jó életem van, köszönöm, és nem kell 12 órákat dolgoznom érte. Külföldön anyagi szempontból talán még jobb lenne, mert lasszóval keresik az én végzettségemmel rendelkezőket, még a pályakezdőket is, de bőven elég, amit itthon keresek.:-) Bejártam Magyarországot és a világ nagy részét is, vannak a szívemnek kedves helyek és népek, de egyik sem nyújt annyival többet, jobbat, hogy ott telepedjek le. Ezért is írtam, hogy buta vagy, de talán, majd néhány év múlva te is rájössz.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!