Hogyan, mivel tudnám elterelni az emberek figyelmét?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez a kérdés nem ide való,de nem találtam más kategóriát.
Na szóval...amikor beszélgetek egy emberrel,legyen az lány,fiú,mindig a fogaimat nézik.És nagyon idegesítő.Hiába szólok rájuk hogy ne nézzék,mindig azt nézik.
Hogyvan,mivel tudnám elterelni a figyelmüket a fogaimról?
2010. jún. 1. 21:04
1/7 A kérdező kommentje:
És 14/F.
2010. jún. 1. 21:05
4/7 anonim válasza:
Sztem egy élénklila punk taréj működne.
5/7 anonim válasza:
vagy ha írsz valamit a homlokodra.xD
6/7 anonim válasza:
na de am azért mert néhány ember ha beszél vkivel akk a száját nézi mert az "mozog". szal nem fogaidat nézik hanem szádat.
7/7 anonim válasza:
21:23-sal egyetértek. Vannak olyan emberek akik nem az ember szemébe néznek mikor beszélgetnek,hanem a másik fél száját nézik. De az is lehet hogy valóban a fogaid miatt bámulják. Milyenek amúgy a fogaid? Esetleg fogszabályzós vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!